Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza's zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.
pizza foodtruck

Enkele heerlijke Pizza Foodtrucks voor een onvergetelijk lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor lentefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

Waarom zou je kiezen voor een pizza foodtruck op je lentefeest?

Een foodtruck zorgt voor een relaxte sfeer op je feest. Gasten bewegen zich regelmatig om eten te halen of bij te vullen, wat zorgt voor dynamiek en spontane interactie. Vooral voor kinderen, die graag rondrennen en spelen, zijn Pizza Foodtrucks een fantastische oplossing. Met een pizzapunt in de hand kunnen de kleintjes snel terug naar hun spel.

In dit artikel belichten we enkele heerlijke Pizza Foodtrucks voor lentefeesten. Want tijdens een lentefeest draait alles om gezellig samen zijn en genieten van heerlijk eten!

1: Attorno: mobiel pizzakraam
Ontmoet Attorno! Deze authentieke Italiaanse pizza foodtruck brengt met zijn houtoven de meest fantastische pizza’s op je lentefeest. Ze hebben een uitgebreid assortiment met pizza’s voor elke smaak.

2: Doppio Foodtruck
Doppio biedt met hun woodfired catering een unieke eetervaring. Met hun eigen versie van de Napolitaanse pizza, de firebread, zorgen ze voor een spektakel en heerlijk eten.

3: Pizzalicious Foodtruck
Zij verrijken jouw feest met authentieke pizza’s, gebakken op traditionele wijze. Na jaren in Toscane te hebben gewoond, is pizza bakken voor ons geen taak, maar een kunst. We serveren luchtige, knapperige, flinterdunne pizza’s met topingrediënten. Samen met Arthur, mijn jongste zoon, hebben we ons deze kunst eigen gemaakt onder de leiding van twee fantastische pizzaiolo’s in Toscane.

4: Amici del forno Foodtruck
Amici Del Forno is een foodtruck die authentieke pizza’s maakt op traditionele wijze in een knappe houtoven. Zij maken zowel deeg als tomatensaus super vers! Alle pizza’s worden versneden en afgewerkt met verse kruiden, olie en rucola. Naast de pizza’s bieden zij ook antipasti aan. Dit wordt geserveerd op grote houten planken die we op de tafels plaatsen. Op iedere plank voorzien ze een ruim assortiment Italiaanse specialiteiten. 

5: Foodtruck The Eatalian

Met onze leuke foodtruck komen wij graag tot bij u met heerlijk verse Napolitaanse pizza en pasta!

Ons motto ‘Dolce Far Niente’ wat betekent ‘zalig nietsdoen’. Wij zorgen voor alles zodat u volop kan genieten!

Voor je lentefeest, huwelijk, verjaardag, babyborrel, pensionering, etc. komen wij met onze foodtruck  tot bij u en verzorgen heel uw evenement tot in de puntjes. Met onze verse pizza’s, zorgen wij voor een à la minute bereiding waarbij wij voor een hoogstaande kwaliteit zorgen en garant staan voor een uitzonderlijke ervaring voor uw gasten.

6: Pasta-pizza Foodtruck

Heerlijke, vers afgedraaide pasta’s met huisbereidde sauzen. Dit afzonderlijk of in combinatie met onze vers belegde pizza’s die worden afgebakken in een steen-oven.  Ideaal om in een buffet te verkrijgen. 
Wat wil je nog meer op een catering? We komen langs met onze foodtruck, hebben 30minuten nodig om alles voor te bereiden. De all-in formule is 2uur à volonté genieten van de diverse keuze.  Na de catering sluiten we subtiel onze foodtruck en kunnen meteen vertrekken. 

Snel, efficient en compact zijn de sleutelwoorden voor deze formule. 

7: Dolcetto Foodtruck

Ben je op zoek naar de ideale catering voor jouw feest? Hou je van gezelligheid en lekkere pizza? Wil je zorgeloos kunnen genieten en je volledig kunnen richten op jouw gasten? Dan ben je bij Dolcetto aan het juiste adres!

8: Pizza Florentino Foodtruck

Met hun retro foodtruck aan huis geven ze jouw privéfeest of bedrijfsevenement net dat tikkeltje extra. Wil je wel een populair en flexibel feestmenu, maar liever geen doorsnee pizzakraam op jouw feest? De retro foodtrucks zijn elegante blikvangers die perfect in een stijlvol feestdecor passen!

9: Pizzahoorntjes Foodtruck – Cono Belgium

Wat een blikvangers! Onze “Cono” Pizzahoorntjes zullen zeker in de smaak vallen bij jouw stralende communicant. De handige vorm maakt ze makkelijk eetbaar, en ze worden geserveerd met een creatieve flair. Kies uit al je favoriete smaken, die ter plaatse gevuld en gebakken worden met de meest verse producten en met de grootste zorg bereid. Perfect voor wie zijn feestgasten wil verrassen met een originele lekkernij!

10: Ardore pizza Foodtruck

Onze foodtruck brengt de heerlijkste ambachtelijke pizza’s naar jouw feest. Ardore’s pizzakraam staat garant voor kwaliteit, sfeer en gezelligheid! Verse ingrediënten, superieur deeg en onze Italiaanse houtoven toveren een pizza vol smaak op je bord die je rechtstreeks naar Italië vervoert. We bedienen heel België en Nederland, zonder transportkosten. Dus, geen zorgen over de afstand, wij tellen namelijk ook niet graag de kilometers.

11: Pizza Foodtruck

Geniet van de echte Italiaanse pizza, authentiek bereid bij je thuis of op jouw feest. Ervaar de kunst van de Italiaanse keuken in de vorm van een snelle, smakelijke hap. Onze pizza’s hebben een knapperige dunne bodem, gemaakt van zelfgemaakt deeg en perfect gebakken in een houtoven. We gebruiken uitsluitend dagverse producten van de hoogste kwaliteit.

Onze omgebouwde Italiaanse Ape en Fiat 237, uitgerust met een originele Italiaanse houtoven, zijn de perfecte toevoegingen om jouw feest te voorzien van overheerlijke pizza’s. Een unieke mobiele pizzeria die jouw feest gegarandeerd tot een succes maakt!

12: De Pizzaman Foodtruck

Hoe klinkt een professionele pizzabakker met een mobiel pizzakraam bij jou thuis? Dat is precies wat wij bieden. We komen naar jouw feest met ons mobiele pizzakraam, inclusief authentieke houtoven, om de heerlijkste verse ambachtelijke pizza’s te bakken die jouw gasten ooit hebben geproefd. Maak je klaar voor een onvergetelijke smaakbeleving!

Heerlijke pizza foodtrucks op jouw feest? Boek ze met Foodtruckbestellen.be!

Vergeet niet, de ultieme manier om een lentefeest te vieren is met een verrukkelijke pizza, vers uit de oven van een topklasse Pizza Foodtruck! Niets brengt mensen meer samen dan de gedeelde liefde voor goed eten, vooral als het gaat om pizza’s gemaakt met passie en vakmanschap. Dus waarom niet de sfeer van jouw feest naar een hoger niveau tillen met deze unieke culinaire ervaring?

Voor het gemak, het plezier en de onvergetelijke smaken, boek je een Pizza Foodtruck via Foodtruckbestellen.be. Je zult er geen spijt van krijgen!

Delen:

Meer posts

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Foodtruck in de kijker: Frietmobiel d’Aa

In de bruisende wereld van mobiele gastronomie neemt Frietmobiel d’Aa een unieke plaats in. Als een gevierde ambassadeur van de Belgische frituurcultuur, brengen ze niet alleen een stukje nationale trots naar je toe, maar ook een rijke traditie van vakmanschap en culinaire passie.

Stuur ons een bericht