Foodtruck nodig? Vind ze op Foodtruckbestellen.be

België, een waaier van food trucks & mobiele catering

Food trucks & mobiele catering

Je hebt ze ongetwijfeld al gezien, de food trucks & mobiele catering aan huis, op een feest, op een huwelijk of aan een festival. Ze komen in alle soorten en maten. Van kleine food trucks die bestaan uit houten bakke en slechts 3 wielen tot hele uitgeruste omgebouwde camionetten, bijna rollende keukens.

Hier krijg je een mooi overzicht van leuke Belgische food trucks & mobiele catering op een rijtje:

Laten we de spits afbijten met een lekker zelfgebrouwen theetje gemaakt door de mensen van de theecaravan “Thees“. Zij voorzien dit op hun eigen ambachtelijke manier, en dat smaakt! Met hun omgebouwde caravan brengen ze gezelligheid in de vorm van een lekkere thee bij jouw event, feest of gelegenheid. Heb je na hun bezoek nog zin in zo’n lekkere thee? dan kan je via hun webshop nog snel nagenieten van hun producten.

Thees Foodtruckbestellen.be

Pannenkoek of pannecook?

Na een theetje is het tijd voor een lekkere pannenkoek, of zeg ik beter pannecook? Deze ervaren chef kok maakt overheerlijke verse gezouten pannenkoeken op basis van spelt, amandelmelk en verse biogroentjes. Deze pannenkoeken zal je ongetwijfeld doen watertanden. Bekijk alvast de prachtige foto’s.

Geef je een feestje? Dan bel je ons Lucy!

Ons Lucy is een retrocaravannetje van 1978 dat je kan inhuren voor al jullie feestjes. Ze bakken wafels op een stokje, maken soep of schenken bubbels. Ideaal voor een leuke gelegenheid of een toffe bijeenkomst.

Gedaan met de traditionele hamburgers & fast food. Hier is Jean sur mer!

Op alle festivals, evenementen, braderieën, voetbalstadions,… vind je altijd dezelfde producten terug: hamburgers, braadworsten, hot-dogs… Tijd dus voor een waardig en vooral vers alternatief: JEAN sur MER  wil de mensen de vele lekkernijen uit de zee leren kennen! Producten die bijvoorbeeld al jaren enorm populair zijn bij onze noorderburen zoals kibbeling en lekkerbekjes mogen hier zeker niet ontbreken. Maar er is nog zoveel meer lekkers.

 

Snackje eten? Dat doe je bij Ellen & Kristof van snack Djendo!

Een mobiele snackwagen nodig voor uw bedrijfsfeest, privéfeest of fuif? Dan ben je bij Ellen & Kristof van snack Djendo op het juiste adres. Zij serveren ter plaatse lekkere en creatieve snacks. Zo kan je in hun uitgebreid assortiment kiezen uit: frietjes, snacks maar ook voor geweldige pasta’s, pita’s, burgers en wraps. Zelfs voor dessert kunnen zij zorgen zoals vanille-ijs met toppings, appeltaart of trio van mousse!

Ben je overtuigd?
Dan kan je hen meteen boeken op ons platform: http://www.foodtruckbestellen.be/snack-djendo/

    

Mobiele versie afsluiten