Foodtruck nodig? Vind ze op Foodtruckbestellen.be

Kom 4 & 5 Juni naar De Renesse Foodtruck Feste!

Wij bij foodtruckbestellen.be zijn zeer blij en trots om sponsor te mogen zijn van het 1ste foodtruckfestival te Oostmalle, “De Renesse foodtruck Feste” op zaterdag 4 en zondag 5 juni, georganiseerd door food truck ’t Vanneke en Die Beste Feste.

Wat is De Renesse Foodtruck Feste?

Een foodtruckfestival ten midden van een ontzettend mooi groen kader, waar je kan ontspannen met een wereldkeuken van wel 12 verschillende foodtrucks & 2 dranktrucks en animatie voor de kinderen op zondag. Je kan genieten van cocktails, tapas, Thai, hamburgers, Tex-mex, Marokkaanse keuken, frietjes, vegie, croques, meatballs, pizza, paella, burgers, insecten op een stokje, pannenkoeken, suikerspinnen, ijsjes, koffie enz…  Voor ieders wat wils.

Er zijn live optredens voorzien, cozy corners, sfeerverlichting, je kan wandelen door het park, kortom alles om er een aangename en vooral lekkere uitstap van te maken. Voor de kinderen is er een parkwandeling met Anemootje, springkasteel, grime, crazy hair en kids deejay. Ook een leuke kleurwedstrijd kan je terugvinden op de pagina van het festival  op facebook https://www.facebook.com/derenessefoodtruckfeste

Zeker de moeite waard om het eerste weekend van juni richting Oostmalle te trekken!

Alvast een aangenaam smakelijke ervaring gewenst!

Madam Kwizien

Boek bovenstaande food trucks steeds via Foodtruckbestellen.be!

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Mobiele versie afsluiten