Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Een Feest op Wielen: Heerlijke Mobiele Bars en Cocktailtrucks voor je feest.

Het organiseren van een feest kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om het serveren van drankjes. Gelukkig zijn er mobiele bars en cocktailtrucks die deze zorg uit handen nemen.
mobiele bars cocktail trucks

Het organiseren van een feest kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om het serveren van drankjes. Gelukkig zijn er mobiele bars en cocktailtrucks die deze zorg uit handen nemen. In dit artikel gaan we in op wat je kunt verwachten van een mobiele bar op je feest, de voor- en nadelen van het hebben van een mobiele bar of cocktailtruck, en we geven je een overzicht van de beste opties die je kunt boeken voor je volgende evenement.

Wat mag je verwachten van een Mobiele Bar op jouw Feest?

Een mobiele bar of cocktailtruck biedt een unieke en flexibele oplossing voor het serveren van drankjes op je feest. Ze komen met alles wat ze nodig hebben, van glazen en drankjes tot bartenders, en kunnen op bijna elke locatie worden opgezet. Of je nu een cocktailparty, bruiloft, bedrijfsevenement of festival organiseert, een mobiele bar kan de sfeer en ervaring van je evenement aanzienlijk verbeteren.

Voordelen en Nadelen van een Mobiele Bar of Cocktailtruck

Het grootste voordeel van een mobiele bar of cocktailtruck is het gemak. Ze nemen de stress en het gedoe van het organiseren van de drankjes weg, zodat je je kunt concentreren op andere aspecten van je evenement. Bovendien kunnen ze een breed scala aan drankjes serveren, van klassieke cocktails en wijnen tot ambachtelijke bieren en non-alcoholische opties, waardoor ze geschikt zijn voor alle soorten gasten.

Het nadeel kan zijn dat ze ruimte nodig hebben om te parkeren en te opereren, wat een probleem kan zijn op locaties met beperkte ruimte. Bovendien kunnen de kosten hoger zijn dan het zelf organiseren van de drankjes, afhankelijk van de prijzen en het aantal gasten.

Soorten Mobiele Bars of Cocktailtrucks

Er zijn verschillende soorten mobiele bars en cocktailtrucks, elk met hun eigen specialiteiten en stijl. Sommige focussen zich op ambachtelijke cocktails, terwijl anderen een breed scala aan drankjes aanbieden. Er zijn ook thema-bars, zoals tiki bars of gin bars, die een unieke twist kunnen geven aan je evenement.

Verfrissende Mobiele Bars en Cocktailtrucks;

  1. Baroue I Bar on wheels: Deze stijlvolle mobiele bar biedt een breed scala aan drankjes, van cocktails tot wijnen.
  2. Simply SmoothieS: Deze truck is perfect voor overdag evenementen, met een selectie van verfrissende smoothies.
  3. Bubbles For You: Deze mobiele bar is gespecialiseerd in mousserende wijnen, perfect voor een feestelijke gelegenheid.
  4. Drinks on Tour: Deze truck biedt een breed scala aan drankjes, van bier en wijn tot cocktails.
  5. Cubar – LARGE BAR: Deze grote mobiele bar kan grote evenementen aan, met een breed scala aan drankjes.
  6. Bar Estafette & Bar Velo: Deze unieke mobiele bars voegen een vintage touch toe aan je evenement.
  7. Bar Jules: Deze mobiele bar biedt een selectie van ambachtelijke bieren, wijnen en cocktails.

Conclusie

Een mobiele bar of cocktailtruck kan een geweldige aanvulling zijn op je evenement, het biedt gemak, flexibiliteit en een unieke ervaring voor je gasten.

Op zoek naar een mobiele bar of cocktailtruck voor je feest? Vind & boek de beste mobiele bars en cocktailtrucks op foodtruckbestellen.be.

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht