Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Een Foodtruck aan Huis voor Elke Gelegenheid

Het mooie van een foodtruck aan huis is dat het past bij elke gelegenheid. Of je nu een formele bedrijfsbijeenkomst organiseert of een intiem privéfeest, een foodtruck kan de sfeer verhogen en je gasten een unieke eetervaring bieden.
foodtruck aan huis

Het mooie van een foodtruck is dat het past bij elke gelegenheid. Of je nu een formele bedrijfsbijeenkomst organiseert of een intiem privéfeest, een foodtruck kan de sfeer verhogen en je gasten een unieke eetervaring bieden. Het is een geweldige manier om je gasten te verrassen en ze iets anders te bieden dan de gebruikelijke catering.

Verschillende Type Foodtrucks die je aan huis kan laten komen.

Er zijn verschillende soorten foodtrucks die je aan huis kunt bestellen. Of je nu zin hebt in Mexicaans, Italiaans, Aziatisch, vegetarisch of een andere keuken, er is een foodtruck die aan je behoeften voldoet. Sommige foodtrucks zijn gespecialiseerd in bepaalde soorten voedsel, zoals hamburgers, pizza’s, sushi of ijs, terwijl andere een verscheidenheid aan gerechten aanbieden.

Kostprijs om een Foodtruck aan Huis te Bestellen

De kosten van het bestellen van een foodtruc kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals

  • De locatie
  • het aantal gasten
  • het type foodtruck
  • de duur van het feest of evenement.

Een richtprijs die je kan verwachten is +/- 500 euro om een foodtruck te huren voor 30-50 gasten afhankelijk van de locatie en het eten dat je wenst.

Het is altijd een goed idee om van tevoren contact op te nemen met de foodtruck om een offerte te krijgen en eventuele vragen die je hebt te bespreken.

Foodtruck aan Huis in Jouw Regio

Er zijn veel geweldige foodtrucks die je aan huis kunt bestellen, ongeacht waar je woont. Hier zijn enkele opties per regio:

  1. Foodtruck aan huis regio Antwerpen
  2. Foodtruck aan huis regio Limburg
  3. Foodtruck aan huis regio Brussel
  4. Foodtruck aan huis regio West-Vlaanderen
  5. Foodtruck aan huis regio Oost-Vlaanderen

Conclusie

Het bestellen van een foodtruck is een unieke en spannende manier om je gasten te vermaken en ze een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Of je nu een groot feest of een intieme bijeenkomst organiseert, een foodtruck aan huis kan de sfeer verhogen en je evenement naar een hoger niveau tillen.

Op zoek naar een foodtruck aan huis voor je feest? Vind & boek de beste foodtrucks aan huis op foodtruckbestellen.be.

foodtruckbestellen

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht