Site pictogram Foodtruckbestellen.be Blog

Een foodtruck boeken voor je feest? Onthoud deze 3 spelregels!

feest met foodtrucks

Ga je een heerlijk feest met foodtrucks organiseren? Wij helpen je graag op weg! Hoewel een feest met foodtrucks niet alleen leuk maar ook enorm makkelijk te regelen is, zijn er toch een aantal zaken die handig zijn in het oog te houden. Daarom geven wij je hier dé 3 spelregels voor het boeken van een foodtruck. Zodat je feest er een wordt om niet te vergeten!

3 spelregels voor een onvergetelijk feest met foodtrucks

1. Begin op tijd

Het klinkt misschien als een open deur, maar het is een belangrijk punt: begin op tijd met het zoeken naar de geschikte foodtruck! Niet alleen vraagt de organisatie van een feest veel tijd, het is ook belangrijk dat de foodtruck(s) die je uiteindelijk kiest ook beschikbaar zijn op de gewenste datum! Voorkom dat de foodtruck van je dromen al met een volle agenda zit en begin dus ruim van tevoren met rondkijken. Als vuistregel kun je aanhouden dat het handig is om tenminste 2-3 maanden van tevoren je foodtruck te boeken. En check ook even of je feest niet samenvalt met een groot foodtruck evenement!

2. Bedenk wat je precies zoekt!

Met meer dan 500 foodtrucks om uit te kiezen is het handig om voordat je gaat rondkijken alvast na te denken over wat het karakter van je evenement precies is en wat voor een soort feest je wil neerzetten. Wil je een fijne borrel met alleen wat hapjes? Of wil je een groot eetfestijn? Heeft je feest een thema of juist niet? Wat voor een soort publiek komt er af op je feest: is het een zakelijke borrel, of juist een informele gelegenheid met vrienden, bijvoorbeeld? Op basis van het soort feest dat je wil organiseren kun je nadenken over de volgende vragen:

Heb je bedacht wat je precies wil, dan kun je gemakkelijk de geschikte foodtruck vinden via de handige filters op onze site! Filter bijvoorbeeld op soort foodtruck, capaciteit of het soort feest. Zoek je iets specifieks, zoals bijvoorbeeld trucks met tapas? Gebruik dan de zoekfunctie. Check!

3. Hou rekening met de mogelijkheden van de verschillende foodtrucks

Heb je een idee welke truck(s) je wil boeken? Kijk dan ook even goed welke mogelijkheden en benodigdheden er van toepassing zijn. Is er een gasaansluiting nodig, bijvoorbeeld? Kijk ook op welke locaties de foodtrucks komen: niet alle foodtrucks komen op alle plekken in het land. Andere zaken om op te letten: personeel (sommige foodtrucks zijn ook zónder personeel te huren) en benodigde ruimte (vraag dit na!).

(4.) Stiekeme gratis tip

Ok, we geven je stiekem nog één extra gratis tip. Het is misschien wel de belangrijkste van allemaal: geniet! Want een een feest met foodtrucks is vooral dat: heerlijk genieten!

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je feest, borrel of event kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige foodtrucks met de lekkerste verse gerechten!

Volg ons op social media

Mobiele versie afsluiten