Site pictogram Foodtruckbestellen.be Blog

Feeststemming? Dit zijn enkele foodtrucks met de meest speciale drankjes!

In de stemming voor een feestje? Denk dan eens aan een foodtruck voor de meest spetterende cocktails, bubbels en andere fantastische drankjes! Want wat maakt een feest nou feestelijker dan een mooi aangeklede foodtruck met overheerlijke gin-tonics, spannende cocktails, heerlijke speciaalbiertjes en meer? Om je alvast op weg te helpen hebben we enkele foodtrucks met de meest speciale drankjes voor je op een rijtje gezet:

Bar Mobil


Bar Mobil is eigenwijs en houdt van feestjes bouwen. Dat doen ze met een eigen dj-booth én een fantastisch assortiment aan lokaal & ambachtelijk gebrouwen dranken. Mobil maakt spannende cocktails met homemade siropen, bitters en andere dranken. Bovendien serveert Mobil diverse heerlijke lokaal gebrouwen biertjes van kleine huisbrouwerijen. Voetjes van de vloer en proost!

STROOT gin foodtruck bar


Ze bestaan nog pas kort (hun try-out was in augustus) maar ze zijn nú al een succes, deze experts in gin-tonics: STROOT! STROOT schenkt diverse gins uit binnen- en buitenland, met verschillende bijpassende tonics. Een waar walhalla voor de gin-tonic fan. De naam van de bar, stroot, betekent rietje én verwijst naar een bijproduct van tarwe, een ingrediënt van gin. Tijd om diep in het glaasje te kijken… cheers!

Just Wine wijnbar


Wie van wijn houdt zit bij de Just Wine wijnbar gebakken! Just Wine heeft een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande wijnen, die uiteraard allemaal op de juiste temperatuur en in de juiste glazen geserveerd worden. Bubbels zijn natuurlijk óók mogelijk – want wat is een nu feestelijker dan dat? Dit is dé bar voor een feestje in stijl!

Miraeus Cocktails

Cocktailliefhebbers opgelet: het perfecte feestje vier je met Miraeus. Hier vind je méér dan de bekende mojito’s en gin-tonics. Bij Miraeus zijn ze op de hoogte van de nieuwste trends op cocktailgebied. Dat betekent: eyecatching cocktails die aansluiten bij je event! Bovendien laat Miraeus haar assortiment aansluiten op het seizoen. Minder fan van mixdrankjes? Laat je dan verwennen met een whiskey-, rum- of ginproeverijen. Heerlijk!

Comme Chez Soif

Wanneer het over speciale drankjes gaat, krijgt het team van Comme Chez Soif rillingen van genot! Dit zit namelijk in hun DNA en als echte corebusiness mogen zij niet ontbreken in onze lijst. Ze verzorgen graag uw feeest of evenement van kop tot teen met steeds de “total experience” voor ogen. Met Comme Chez Soif kan jij genieten van je feest en zorgen zij als echte gastheer voor uw dorstige genodigden.

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je feest, borrel of event kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldige cocktails & andere drankjes!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

 

Mobiele versie afsluiten