Foodtruck nodig? Vind ze op Foodtruckbestellen.be

Food truck succesverhalen – Fresh A Licious food truck

Foodtruck Fresh a Licious

De Opdracht

Bedrijfsfeest Volvo Gent,  07/10/2015

Waarom kozen ze voor Fresh A Licious?

We worden op bedrijfsfeesten vaak gevraagd om verse frietjes met vers stoofvlees te maken omdat dit toch wel een authentiek Vlaams gerecht is dat goed gesmaakt worden bij alle Belgen.

Wat was er zo speciaal aan de opdracht en waarom is deze je bijgebleven?

Een prachtig zonnige oktoberdag met vele collega food truckers. 8000 werknemers werden voorzien van allerhande food & drinks door alle trucks. De event organisator had dit voor alle partijen zeer mooi uitgewerkt waardoor het voor iedereen een heel aangename dag werd met goede verkoop en leuke contacten met concullega’s.

Sindsdien gaat het als een trein en wordt een open gaatje in de agenda steeds schaarser waardoor uitbreiding niet kon uitblijven

Jensen Jorens, Fresh A Licious food truck

Waarom was dit zo een succes?

Door de goede samenwerking met de event organisator zijn er meerdere opdrachten onze richting uitgekomen. Dat geeft toch een voldaan gevoel van erkenning voor de food truck dat het concept goed ontvangen wordt.

Over Fresh A Licious food truck:

In 2011 kwam het idee om van ons VW-busje een hotdog food truck te maken. Na enkele maanden inrichten aan ons busje en de nodige papierwinkel in orde gebracht te hebben waren wij klaar voor een nieuw avontuur. Echter bleek ons eigen enthousiasme groter dan de vraag naar een food truck met hotdogs. We werkten met verse producten die te vaak weg gegooid moesten worden na een weekend. Een jaar later besloten we ermee te stoppen omdat het verlieslatend was door verschillende factoren (hoge food kost, weinig staanplaatsen, beperkte financiële middelen).

Ik kon geen genoegen nemen dat het concept niet aansloeg en dat we ermee moesten stoppen. Steeds vaker kreeg ik de vraag of verse frietjes een mogelijkheid waren op feesten. Dat zou het vervolg van ons concept betekenen tot op heden. Toen food -trucks in 2013 wat bekender werden was dit voelbaar aan de reservaties en aanvragen van eventorganisatoren zelf, de markt bleek een beetje gekeerd te zijn.

Kenny van foodtruckbestellen.be is heel goed bezig met de food trucks in België echt op kaart te zetten waardoor dit beroep meer in trek is gekomen bij startende ondernemers.

Food trucks in België uit de startblokken

In 2015 kwam foodtruckbestellen.be met het geniale idee om via een platform alle food trucks te bundelen en in contact te brengen met potentiële klanten. Kenny van foodtruckbestellen.be is heel goed bezig met de food trucks in België echt op kaart te zetten waardoor dit beroep meer in trek is gekomen bij startende ondernemers. Dit was zeker het keerpunt waar het een stuk vlotter ging om opdrachten binnen te halen. Via dit platform werd het ook mogelijk om te bekijken waar de collega food truckers mee bezig zijn.

Sindsdien gaat het als een trein en word een open gaatje in de agenda steeds schaarser waardoor uitbreiding niet kon uitblijven. Van grote tot kleine events, zowel openbaar als privé worden allerhande opdrachten verzilverd. Met een centraal gelegen logistiek magazijn en 3 operationele food trucks gestuurd door een top team van enthousiaste en ervaren medewerkers is dit beroep en concept voor mij een deel van een droom geworden waar elke dag hard voor moet gewerkt worden. Het zijn de mooie woorden die na een event toegestuurd worden die de drive in ons bedrijf levend houden en moed geven om er nog harder voor te gaan.

– Jensen Jorens van Fresh A Licious food truck

Ook een succesverhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons naar info@foodtruckbestellen.be

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Mobiele versie afsluiten