Foodtruck nodig? Vind ze op Foodtruckbestellen.be

Foodtruckbestellen.be doet een grootschalig food truck onderzoek!

Zoals het gezegde zegt: “Je bent nooit te oud om te leren” willen wij bij Foodtruckbestellen.be steeds bijleren wat er reilt en zeilt in de food truck wereld. Daarom hebben we besloten om een grootschalig food truck onderzoek te doen!

Wat houdt dit food truck onderzoek in?

Wij hebben een enquete gemaakt die ongeveer 10min in beslag neemt waaruit wij veel informatie kunnen halen om de food trucks op ons platform meer opdrachten te kunnen bieden.

Op basis van wat het onderzoek uit maakt, kunnen wij de ideale functies & acties op poten zetten om zo een nog betere ervaring naar de food trucks te bieden.

Wie kan er deelnemen? 

Alle food trucks van België en Nederland zijn meer dan welkom om hun informatie met ons te delen! Het helpt natuurlijk ook dat je al een account hebt op ons platform, zodat je na het geven van je input ook mee kan genieten van de nieuwe functies die we zullen uitbrengen.

Hoe kan een food truck deelnemen?

Dat is zéér eenvoudig. Vul onze enquete in en wij bundelen alle informatie in een mooi rapport. Zoals gezegd, neemt dit slechts 10 minuten in beslag en zou het ons enorm helpen om een nog beter platform aan te bieden.

Ga meteen naar de enquete: https://goo.gl/kH4xr6

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Mobiele versie afsluiten