Foodtruck nodig? Vind ze op Foodtruckbestellen.be

Toetjesfanaten opgelet: deze 4 foodtrucks met desserts kende je nog niet!

Hou jij van zoetigheid na het diner? Of gewoon als lekkere snack? Bekijk dan deze vier fantastische foodtrucks met desserts!

Waffletruck

foodtrucks met desserts

Wafels, wie houdt er nu niet van? Bij de Waffletruck van Chez Albert weten ze hoe ze goede wafels moeten bereiden: volgens tripadvisor is dit de op één na beste dessertzaak in Brugge! Klassieke Belgische wafels, wafels op een stokje… Dit is er een om te onthouden.

Churrosbus

Een van de meest bekende Spaanse zoetigheden zijn de Churros. Deze snack, gemaakt van gefrituurd deeg, valt nog het meest te vergelijken met een knapperige, langwerpige smoutebol. Bij de Churrosbus maken ze deze lekkernij volgens een authenthiek spaans recept, met uitsluitend biologische producten. Met klassieke chocoladesaus, caramel, suiker, kaneel… Voor iedere smaak is er wel een fijne topping!

Deze 4 foodtrucks met desserts kende je nog niet!

L’Oulie

Voor culinaire nagerechten zit je bij L’Oulie goed. Deze patisseriefanaten verrassen je met de meest spannende combinaties. Een kleine greep uit het assortiment: een klassieke tarte tatin van peer, maar dan met blauwschimmelkaas, of een nagerecht op basis van asperges. Dit is een foodtruck met desserts die met passie en creativiteit bereid zijn! Wat wil je nog meer? 

Afters

Zoetebekken opgelet! Bij Afters kun je je laven aan reuzegrote versgebakken pannenkoeken. Maar niet alleen dat: Afters biedt ook de mogelijkheid voor een volledig dessertbuffet. Taarten, macarons, tiramisu, petit-fours… Vanuit een knusse houten kamper worden de mooiste creaties geserveerd.

Zin gekregen in zoetigheid? Op foodtruckbestellen.be vind je maar liefst 249 foodtrucks met desserts. Je vind ze gemakkelijk via de handige zoekfilters!

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je evenement. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Mobiele versie afsluiten