Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

10 redenen waarom jij een foodtruck moet bestellen op je buurtfeest

Sinds een aantal jaar is de foodtruck trend ook hier aan een stevige opmars bezig. Met verse ingrediënten en verfijnde gerechten. Geen wonder dat steeds meer en meer mensen kiezen voor een foodtruck op hun event. Ook bij een buurtfeest. Wij geven je tien redenen die jou én je buren overtuigen om voor een foodtruck te kiezen. Wedden?
foodtruck buurtfeest

Foodtrucks, zijn dat niet die wagens die je aan de kant van de weg vindt, voor een snelle en eenvoudige maaltijd? Niet meer. Sinds een aantal jaar is de foodtruck trend ook hier aan een stevige opmars bezig. Met verse ingrediënten en verfijnde gerechten. Geen wonder dat steeds meer en meer mensen kiezen voor een foodtruck op hun event.

Traditionele catering verliest aan waarde, en het is zeker niet altijd mogelijk om zelf je handen uit de mouwen te steken. Vooral niet op je buurtfeest. Veel buiken om te vullen, veel dingen om over na te denken. Wij geven je tien redenen die jou én je buren overtuigen om voor een foodtruck te kiezen. Wedden?

Bye bye voorbereidingen

Heerlijk, toch? Je buren trakteren op een uitgebreide maaltijd, de kinderen verrassen met iets zoet … Maar al die voorbereidingen: een hel! Uiteindelijk komt het altijd op hetzelfde neer: een paar mensen uit de buurt worden opgescheept met de organisatie én het koken. De rest kan volop genieten. Dat zorgt voor stress, frustraties en schuldgevoelens. En dat is geen goede basis voor een buurtfeest, toch? Vergeet het winkelen en al die uren in de keuken: bestel gewoon een foodtruck. Bij ons kies je uit meer dan 800 trucks!

Minder opruimen, meer genieten

En dat geldt niet alleen voor de voorbereidingen, maar ook achteraf. Niemand blijft graag zitten met afval en afwas. Dat is niet de manier waarop je de avond wilt eindigen. Of nog erger: waarop je de ochtend nadien wilt starten. Een foodtruck neemt alles lekker terug mee. Geen chaos, wél veel plezier!

Een foodtruck?
Daarmee win je tijd én plezier!

Voor ieder wat wils

Natuurlijk geloven we je wel als je zegt dat je zelf ook heel lekker kan koken. En zo’n cateringdienst heeft vast en zeker een overheerlijk menu. Toch kun je zo niet de focus leggen op wat je écht doet watertanden. En geef toe: vaak heb je ook niet de nodige middelen in huis om voor de hele buurt de beste maaltijd te toveren. Met een foodtruck heb je meer dan voldoende keuze. Van pizza’s tot taco’s en burgers: alles kan en alles mag. Zoek, vergelijk en boek.

Lees ook: Smullen in alle smaken: dit zijn de lekkerste gerechten van onze foodtrucks.

foodtruck buurtfeest

Verser dan vers

De gerechten van een foodtruck zijn verser dan vers. Dat is logisch, want één foodtruck kan maar de hoeveelheid ingrediënten meenemen die passen in de opslagruimte. Daarom werken alle foodtrucks met super verse producten. Gezond en eerlijk, zodat elke buur een maaltijd krijgt die net zo lekker is als die van de vorige buur. En daar wordt iedereen gelukkig van.

Een opperbeste sfeer

Op een buurtfeest is gezelligheid het allerbelangrijkste. Gewoon samen zijn. Praten over wat was, en wat nog komt. De kinderen zien spelen, en samen genieten van heerlijk eten. Daarvoor hoef je niet allemaal op ’t zelfde moment aan tafel te zitten. Het heeft net veel voordelen om in een informele sfeer wat rond te wandelen. Van tafel tot tafel, van verhaal tot verhaal. Dat creëert spontaniteit, tot het tijd is om naar huis te gaan. Da’s pas genieten!

Gezellig outdoor

Organiseer jij je buurtfeest in de zomer? In dat geval geniet je nóg meer van die foodtruck. Het is de ideale keuze voor een outdoor event. Vooral voor je buurtfeest. Het is vaak nogal moeilijk om zo’n grote groep mensen in één woning een plekje te geven. Laat staan om al die kinderen voldoende ruimte te geven om samen te spelen. En dan hebben we het nog niet over het slagveld in de keuken. You know it when you know it. Vallen er toch een paar druppels? Dan eten jullie gewoon in een tent. De foodtrucks beschermen zichzelf wel van die nattigheid.

foodtruck buurtfeest

Tegen de beste prijs

Geen dure catering, geen garçons, … Een foodtruck heeft maar een paar mensen nodig om écht te scoren, zonder in te boeten aan kwaliteit. Zo serveren ze jou en je buren het lekkerste eten, zonder dat je een heleboel extra personeel moet aanwerven. Dat maakt van foodtrucks een kostenefficiënte keuze. Je betaalt een bedrag per persoon, per gerecht of per uur. Zo bespaar je al snel een som geld bij zo’n grote groep mensen.

Een unieke look

Alsof die heerlijke gerechten nog niet voldoende zijn, zien al onze foodtrucks er ook nog eens prachtig uit. Retro, traditioneel, hipster of modern: voor elk thema is er wel een bijpassende foodtruck die de heerlijke sfeer versterkt. Trouwens, zo’n mooie truck is ook nog eens perfect voor al je Instagrammende buren. Bonuspunten!

Rollende bar

Bovendien bieden foodtrucks veel meer dan alleen hapjes en volwaardige maaltijden. Ook verschillende rollende barren zijn van de partij. Cocktails, speciale wijnen en gezonde sapjes: de ideale aanvulling op die vers gebakken steenoven pizza. Hmmm-mmm-mmm!

foodtruck buurtfeest

Voor aperitief en late night snack

Die drankjes serveer je ook bij ’t aperitief. Bij smaakvol fingerfood, om je vingers bij af te lekken. Van Italiaanse delicatessen tot Mediterraanse zeevruchten. Of wat dacht je van een goei pak friet? Een mierzoet dessert? Je buren en jij smullen van begin tot eind. Van ’s middags tot ’s avonds. Ahja, want met zo’n late night foodtruck snack kan het wel eens héél laat worden.

 

Foodtruck verzekeren? 6 tips van Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de perfecte foodtruck voor je buurtfeest of ander evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht