Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Waarom een foodtruck op je kinderfeestje een top-idee is!

There’s no party like a foodtruck party! En dat geldt zeker voor kinderfeestjes. Foodtrucks zijn een plezier om naar te kijken, heerlijk om van te smullen en ideaal om er de hele namiddag plezier mee te hebben. Foodtrucks vormen namelijk de perfecte activiteit om je kinderfeestje mee te vullen!

There’s no party like a foodtruck party! En dat geldt zeker voor kinderfeestjes. Foodtrucks zijn een plezier om naar te kijken, heerlijk om van te smullen en ideaal om er de hele namiddag plezier mee te hebben. Foodtrucks vormen namelijk de perfecte activiteit om je kinderfeestje mee te vullen!

Voor elke lekkerbek

Anders dan bij een bedrijfsfeest, hebben kinderfeestjes vaak een iets moeilijker publiek als het op eten aankomt. Te veel groenten en de glimlach is al snel verdwenen. Voor kinderen mag het al eens iets minder gezond zijn. Oké, natuurlijk wil je dat je kind voldoende vitaminen binnenkrijgt, en probeer je op te letten met te veel suiker. Toch is dit het ideale moment om die dingen even door de vingers te zien.

Dat betekent niét dat je ze een hele dag troep moet laten eten. Foodtrucks zijn een ideale oplossing voor lekkere gerechten, die toch boordevol verse ingrediënten zitten. Of je nu kiest voor iets zoet, of iets hartig: er bestaan honderden foodtrucks die elk kinderhart blij maken.

Lees ook: Organiseer je eigen foodtruckfestival, voor eender welk event.

Gezellig knoeien

Wie kinderfeestje zegt, denkt meteen aan spannende spellen, fijne activiteiten en heel veel gelach. En je raadt het nooit: een foodtruck speelt hier prima op in. Denk eens terug aan je kindertijd. Aan die gezellige ‘wafelenbak’ met je gezin, bijvoorbeeld. Samen koken is hartstikke leuk én leerrijk. Dat kan ook met een foodtruck.

Bespreek met de foodtruck die je wilt boeken of ze ervoor openstaan om samen met de kinderen een leuke activiteit te doen, onder de begeleiding van één of meerdere ouders. Denk aan een pannenkoekentaart bouwen, met vers gebakken pannenkoeken en frisse toppings. Of een pizza-party, waarbij elke feestneus zijn of haar eigen pizza mag rollen én beleggen. Niets zo leuk als je handen even lekker vettig te maken! De beste ideeën? Die vind je hier.

Fruges: Frozen yoghurt ijs

Hipper dan hip, dat is Fruges. Deze ijs foodtruck maakt ambachtelijk frozen yoghurt ijs (of froyo, voor als je ‘t écht hip wilt). Niet zomaar froyo, maar ijs van vers fruit en biologische yoghurt.

Wafels en zo

Wafels bakken alsof je leven ervan afhangt! Of pannenkoeken, dat kan ook. Een toppertje van formaat!

Haute Dogs

De lekkerste hotdogs, die maak je zelf. Of je zou Haute Dogs in de buurt moeten hebben. Om je vinger bij af te likken.

Conno Pizza BROS

Pizza, maar dan anders. Vernieuwend, leuk en enorm lekker. Deze foodtruck valt bij iedereen in de smaak! Jong én oud.

Zorgeloos organiseren

En natuurlijk geniet je op deze manier dubbel en dik van het feestje van je kind. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de maaltijd, de activiteit en het opruimen nadien. Een foodtruck heeft nagenoeg alles bij dat nodig is om een maaltijd vol smaak op tafel te toveren. En met een beetje extra aandacht creëer je een super leuke activiteit waar iedereen nog eeuwen over spreekt.

Foodtruck verzekeren? 6 tips van Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de perfecte foodtruck voor je communiefeest, verjaardagfeestje, babyborrel of ander evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht