Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

12 tips (en voorbeelden) voor de perfecte profielpagina op Foodtruckbestellen

Heb jij een profiel op Foodtruckbestellen.be of Foodtruckvinden.nl?Ontdek dan onze 12 tips voor de perfecte profielpagina en haal meer opdrachten binnen.
Foodtruckbestellen profiel

Heb jij een profiel op Foodtruckbestellen.be of Foodtruckvinden.nl?Ontdek dan onze 12 tips voor de perfecte profielpagina en haal meer opdrachten binnen.

 1. Voorzie mooie foto’s van zowel je Foodtruck als je food.
  Geef potentiele klanten al een mooi overzicht van wat hen te wachten staat wanneer ze jouw foodtruck boeken. De Foto’s zijn best in hoge resolutie en groot genoeg zodat ze mooi ogen.

  De Foodtruck die hier goed in scoort:
  Loco Mexicano.

 2. Zorg voor een originele en toffe beschrijving
  Je bent vrij in de beschrijving dat je voor jouw foodtruck geeft. Maar zorg er voor dat deze origineel en goed leesbaar is. Wist je dat trouwens dat je ook linken & afbeeldingen in je omschrijving kan plaatsen?

  De Foodtruck die hier good in scoort:
  ’t Vanneke

 3. Vink de juiste locaties aan
  Nu we met Foodtruckbestellen ook in Nederland zitten, is het enorm belangrijk geworden dat je de jusite locaties aanvinkt. Hier wordt rekening mee gehouden wanner een gebruiker filter op de site & wanneer er algemene offertes worden gestuurd.Locaties op Foodtruckbestellen
 4. Welk type foodtruck ben jij?
  Je kan kiezen tussen 29 type foodtrucks op ons platform. Zorg er dus voor dat jouw foodtruck de juiste types heeft aangevinkt. Dit is zoals de locatie, belangrijk voor zowel de filter op de site als het ontvangen van de juiste algemene offertes. Maar ook voor het verdere opvolging met de klant.Vink dus geen types aan die je niet kan waarmaken, want dat zal je later problemen geven.Type Foodtruck op Foodtruckbestellen
 5. Het type feest is belangrijk
  Zorg er voor dat je voor dat je zeker 1 type feest hebt aangevinkt. Is jouw foodtruck, zoals 80% van de foodtrucks op ons platform, inzetbaar voor meerdere type feesten? Vink dan zeker alle andere mogelijkheden aan.
  Type Feest op Foodtruckbestellen
 6. Certificaten & Attesten
  Over welke certificaten beschikt jouw foodtruck? Zorg er voor dat je deze aanvinkt, want ook hier wordt frequent rekening mee gehouden in het zoekproces naar de ideale foodtruck. Heb je nog andere zaken te vermelden?
  Zet het onder de optie “Goed om te weten”.

  De Foodtruck die hier good scoort:
  Fresh-A-Licious

 7. Faciliteiten die aanwezig moeten zijn
  Laat je toekomstige opdrachtgever weten wat hij/zij moet voorzien om een onvergetelijke ervaring te hebben met foodtrucks. Vink dus zeker de nodige zaken aan en kom niet voor onvoorziene verwachtingen te staan.
  Faciliteiten die aanwezig moeten zijn Foodtruckbestellen
 8. Voeg een menukaart toe aan je profiel
  Handig voor iedereen die interesse heeft in jouw foodtruck: een downloadbare menukaart. Zorg er voor dat ook jouw profiel op Foodtruckbestellen dit heeft.
  Voeg een menukaart toe Foodtruckbestellen
 9. Capaciteit + afmetingen van je foodtruck
  Geef aan hoeveel mensen je per uur kan bedienen. Zorg er daarbij ook dat je foodtruck letterlijk past in het plaatsje en voorzie de nodige afmetingen op jouw profiel.
  Foodtruck afmetingen Foodtruckbestellen
 10. Wees Social
  Zorg er voor dat je jouw volledige Facebook link & Twitter link ingeeft op je profiel. Dit zorgt er voor dat je bezoekers naast je pagina ook kan overtuigen met je sociale kanalen.
  Sociale kanalen Foodtruckbestellen
 11. Onderscheid jouw foodtruck met pluspunten
  Voorzie minstens 3 pluspunten waarom jouw foodtruck geboekt moet worden.
  Redenen om voor ons te kiezen foodtruckbestellen
 12. Tags zorgen voor extra vindbaarheid
  Wil je gevonden worden onder speciale vermeldingen? Zorg dan voor de nodige tags in jouw profiel. Zet ze zonder # in je account en wij doen de rest!
  Tags voor Foodtrucks
 13. Extra: Vraag naar reviews!
  Reviews zijn misschien wel de belangrijkste zaken op je profielpagina. Het zorgt er voor dat een potentiële klant wordt overtuigd door de vele lovende reacties van andere. Vraag dus gerust aan klanten om je een review te geven en stuur ze de link van jouw profiel door!
  Tip: Zet de link van je profielpagina in je mail-handtekening en zorg automatisch voor reviews.

  De foodtruck die hier good scoort:
  MNU Streetfood

  Review Foodtruckbestellen

 

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht