Welkom op de blog van Foodtruckbestellen

foodtruck trouwfeest
foodtruckbestellen

Huur een foodtruck voor je trouwfeest: Alles wat je moet weten

Het organiseren van een trouwfeest is een spannend proces, en een van de belangrijkste onderdelen van je feest is het eten. Steeds meer bruidsparen kiezen voor een foodtruck op hun bruiloft om een unieke en informele sfeer te creëren. Maar wat kost het om een foodtruck te huren, hoeveel heb je er nodig, en wat zijn de voordelen? In deze blog beantwoorden we deze vragen en meer.

Meer lezen »
Barbecue Foodtruck
comfort food

De heetste barbecue trends voor een heerlijke zomer

Te warm? Bereid je dan maar voor, want het wordt nog véél warmer. De barbecue staat al aan, en is heter dan ooit! Dit jaar serveren barbecue foodtrucks niet zomaar een tomatensalade met een worst. Integendeel: barbecue wordt groter, beter en nog lekkerder. Deze foodtrend waait over vanuit Amerika. Van de beste stukken vlees tot de fijnste cuisine: dit zijn de heetste barbecue trends van deze zomer. Let’s get grillin!

Meer lezen »
Tips voor foodtrucks

Dé catering trends van de zomer die je moet kennen!

Goede catering is het belangrijkste ingrediënt van je feest, en dat is ook deze zomer niet anders! Maar zoals elk jaar komen er nieuwe food trends bij en verdwijnen andere van de kaart. Welke trends helemaal hot zijn voor op feesten in 2020 ontdek je hier!

Meer lezen »