Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

3 tips voor een onvergetelijk communiefeest met foodtrucks!

Een communiefeest organiseren met foodtrucks is een ideale vervanger van de gewone catering. Bovendien bieden ze tal van voordelen tijdens het feest!
Organiseer een onvergetelijk communiefeest met foodtruckbestellen.be - Food truck Pannecook

Je kan niet vroeg genoeg zijn met het organiseren van een communiefeest. Denk je daarbij aan een foodtruck voor je catering, dan heb je nog een reden te meer om hier niet tot op het laatste moment mee te wachten. Bovendien zijn de meeste foodtrucks 6 maanden op voorand reeds ingeboekt, sommige zelfs al een jaar op voorrand! Voornamelijk in de zomermaanden, wanneer de meeste communiefeesten worden gegeven, is het een drukke periode voor de foodtrucks!

Een foodtruck boeken voor op je communiefeest? Wij geven je 3 tips!

Tip nr 1: Ga voor diversiteit aan gerechtjes

Een foodtruck zorgt er voor dat je niet vast hangt aan 1 gerecht. Ze voorzien vanuit hun prachtige trucks een diversiteit aan gerechtjes zoals verschillende hotdogs, hamburgers of wraps. Maar ook lekkere gezonde snacks of zoetigheden.

Tip nr 2: De foodtruck All-In formules.

Niemand wilt zich graag bezig houden met het uitrekenen van hoeveel elk kind op het feest mag eten. Laat staan dat je met honger het feest moet verlaten! Daarom vermelden we je deze tip: De meeste foodtrucks voorzien naast hun menu, ook een all-in formule. Concreet betaal je dus maar 1 prijs per persoon en kunnen je gasten voor een bepaalde tijd ongestoord eten. Dit is super handig als je met een grote groep bent of je wilt gewoon kunnen genieten van een gezellig moment.

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit tijdens het feest?
Neem dan zeker contact met Fotofox, dit is een leuke photobooth voor op je feest. Klikken, lachen en afdrukken!

Tip nr 3: Stressloos transport

Misschien wel het grootste voordeel van een foodtruck is de eenvoudige op- en afbouw. Zo zijn de meeste foodtrucks op slechts enkele minuten al operatief. Zo kunnen ze snel voor je gasten de heerlijke gerechtjes klaarmaken waar ze zo naar uit kijken. Bovendien zal dit ook in de uiteindelijke prijs een verschil maken.

Conclusie

Wanneer je een communiefeest onvergetelijk wenst te maken, kies dan voor foodtrucks! Ze zijn een ideale vervanger van de gewone catering en bieden tal van voordelen tijdens het feest zelf. Kinderen zijn er dol op en je kan met all-in formules genieten van deze geweldige dag. Ga voor diversiteit en verschillende lekkere hapjes maar gebruik vooral Foodtruckbestellen.be om eenvoudig en snel de perfecte foodtruck te boeken! Geniet er van!

Huur je foodtruck met foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht