Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Ontdek deze 8 prachtige foodtrucks voor in de lente

Het is lente! Zon, langere dagen, voorzichtig ontluikende bloemen, groene blaadjes aan de bomen.... en natuurlijk de smaken van het voorjaar! Asperges, radijsjes, raapstelen, lenteui, lamsvlees, meiraapjes, eieren, postelein, rabarber... Omdat we graag mogen genieten van al dat lekkers zetten we voor je op een rijtje: 8 prachtige foodtrucks voor in de lente. Om fijn te proeven van al het moois en lekkers wat dit seizoen op culinair gebied te bieden heeft!
foodtrucks voor in de lente

Het is lente! Zon, langere dagen, voorzichtig ontluikende bloemen, groene blaadjes aan de bomen…. en natuurlijk de smaken van het voorjaar! Asperges, radijsjes, raapstelen, lenteui, lamsvlees, meiraapjes, eieren, postelein, rabarber… Frisse, heldere smaken en veel groen. Dat is waar de lente voor staat. En omdat we graag mogen genieten van al dat lekkers zetten we voor je op een rijtje: 8 prachtige foodtrucks voor in de lente. Om fijn te proeven van al het moois en lekkers wat dit seizoen op culinair gebied te bieden heeft!

1. Heerlijk verse quiche van Tarto

Quiche met lekkere voorjaarsgroenten: het lentegerecht bij uitstek! Bij Tarto zijn ze gespecialiseerd in hartige taarten. En voor de zoetebekken onder ons serveert Tarto fijne appeltaart en smeuïge tart au chocolat!

foodtrucks voor in de lente

2. Tømmer Catering: time 2 bbq!

Meer zon, meer warmte… de eerste terrasjes en hapjes buiten… En dus ook: de eerste BBQ’s weer! Daarvan kun je optimaal genieten bij Tømmer Catering, waar het vlees gerookt, gestoomd en gebakken wordt in een green egg. Heerlijk!

foodtrucks voor in de lente

3. Verse lentevangst bij Jean Sur Mer

Wie denkt er nu niet aan een lekker stukje vis in de lente? Bij Jean Sur Mer kun je rekenen op (h)eerlijke, duurzame, seizoensgebonden, ultraverse vis. Meer dan de moeite waard!

foodtrucks voor in de lente

Proef het voorjaar met deze heerlijke foodtrucks voor in de lente!

4. Frozen yoghurt van Mellow

Lekker door het eerste lentezonnetje wandelen met een ijsje in je hand… Fijn toch? Dat vinden wij nou ook! De frozen yoghurt van Mellow wordt afgetopt met o.a. vers fruit, vruchtencoulis of chocola naar keuze.

foodtrucks voor in de lente

5. Fruit, fruit en fruit van Simply SmoothieS

Het moment dat de dagen weer langer en warmer worden, is het moment dat wij zin krijgen in heerlijk fris en zoet fruit. Dat krijg je volop bij Simply SmoothieS: “fresh & the fruitiest fruit” zeggen ze er zelf over. Wat wil je nog meer?

foodtrucks voor in de lente

6. Lekkere lammetjes & couscous bij de Couscous Mobile

Lam, bij uitstek hèt lentevlees. Heerlijk bereid in de tajine en gecombineerd met allerlei soorten Marokkaanse couscous. Al aan het watertanden? Tijd voor lente bij Couscous Mobile!

foodtrucks voor in de lente

7. Witte voorjaarswijntjes bij Just Wine

Wanneer het buiten warmer wordt is het ook weer tijd voor sprankelende witte wijntjes! En waar kun je die nu beter drinken dan bij Just Wine? Deze mobiele bar in de vorm van een landrover heeft een uitgebreid assortiment. En wie zich liever aan de bubbels of de rode wijn waagt hoeft zich hgeen zorgen te maken: ook daarin is Just Wine ruim voorzien!

foodtrucks voor in de lente

8. Potato busters: heerlijke nieuwe aardappels!

In het voorjaar worden ook weer verse aardappels geoogst: de nieuwe aardappels. Die kun je heerlijk proeven bij Potato Busters. In de vorm van mashed potato puffs, gepofte aardappels, aardappelsalades, crispy potato op een stokje en meer.

Ook zo’n zin in heerlijke voorjaarsgerechten? Je boekt deze fijne foodtrucks voor in de lente gemakkelijk via foodtruckbestellen.be of vanuit Nederland via Foodtruckvinden.nl . Klik op de foodtruck van je keuze, vraag een offerte aan en voilá. Zo simpel is het!

bedrijven foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je feest, borrel of event kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige foodtrucks met de lekkerste verse gerechten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

 

Delen:

Meer posts

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Foodtruck in de kijker: Frietmobiel d’Aa

In de bruisende wereld van mobiele gastronomie neemt Frietmobiel d’Aa een unieke plaats in. Als een gevierde ambassadeur van de Belgische frituurcultuur, brengen ze niet alleen een stukje nationale trots naar je toe, maar ook een rijke traditie van vakmanschap en culinaire passie.

Stuur ons een bericht