Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Asian Taste: De Thaise – Aziatische Smaaksensatie die Je Niet Mag Missen!

Het rijke aroma van Thaise kruiden, de kleurrijke presentatie van Aziatische delicatessen en de knusse uitstraling van een foodtruck – dat is in essentie wat "Asian Taste" belichaamt.
asian taste aziatische foodtruck

Het rijke aroma van Thaise kruiden, de kleurrijke presentatie van Aziatische delicatessen en de knusse uitstraling van een foodtruck – dat is in essentie wat “Asian Taste” belichaamt. Opgericht in 2016, is deze Thaise-Aziatische foodtruck een heuse smaakexplosie in de mobiele culinaire wereld.

asian taste aziatische foodtruck

” De liefde voor Aziatisch eten gaat verder dan de smaakpapillen. Het is een passie, een roeping. “

Een Reis naar de Oorsprong

De Aziatische cultuur staat synoniem voor eten. De levendige kleuren en verleidelijke aroma’s die elke Thaise maaltijd vergezellen, zijn meer dan gewoon dagelijkse kost; ze zijn een levenswijze. Joy, een van de oprichters van Asian Taste, wist dit maar al te goed. Haar diepe band met deze culinaire kunst, geboren en getogen in Thailand, leidde haar naar Oosterzele, Oost-Vlaanderen, waar zij samen met haar partner deze prachtige onderneming begon. De liefde voor Aziatisch eten gaat verder dan de smaakpapillen. Het is een passie, een roeping.

Passie in Overvloed

Maar waar komt die passie vandaan? Het zit hem in de kleine details, zoals de manier waarop Joy haar magie in de keuken onthult. Ze haalt haar inspiratie rechtstreeks uit Thailand en brengt elke keer weer iets speciaals op tafel. Dit enthousiasme werd de drijvende kracht achter hun beslissing om niet één, maar twee foodtrucks te lanceren – een aanhanger en een echte truck!

Waarom zou je Asian Taste boeken?

Wanneer je jezelf trakteert op een ervaring bij Asian Taste, is smaak slechts het begin. Klanten worden ondergedompeld in een wereld waar service, vriendelijkheid en een onberispelijke uitstraling centraal staan. De aankleding van de foodtruck, de kledij van het personeel, en zelfs de kleine details in de catering zijn allemaal zorgvuldig uitgedacht om een totaalbeleving te garanderen.

En laten we hun specialiteiten niet vergeten! Van de vele gerechten waar Asian Taste trots op is, schitteren de verschillende Pad Thai’s – met scampi, kip en veggie – het felst.

Een Knipoog naar Collega’s

In de wereld van foodtrucks draait het allemaal om gemeenschap. Asian Taste wil graag enkele collega’s in de spotlight zetten: pasta-per-tutti, pasta-pizza-truck-concepts-catering, en de verfrissende joosti-ijskar.

De Reis met Foodtruckbestellen.be

Sinds hun aanmelding op Foodtruckbestellen.be is Asian Taste exponentieel gegroeid. Van een bijberoep zijn Joy en Johan geëvolueerd naar een hoofdberoep, waarbij ze hun passie voor eten delen met het grote publiek.

Toekomstdromen?

Absoluut! Asian Taste heeft al een gloednieuw concept klaarstaan, compleet met een unieke naam en verrukkelijke nieuwe recepten. De toekomst ziet er smaakvol uit voor dit duo, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze nog meer in petto hebben!

Vind & boek Asian Taste – Thaise – Aziatische Foodtruck

 

Een foodtruck nodig voor je feest? Dan ben je bij Foodtruckbestellen op het juist adres!

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

pizza foodtruck

De Ultieme Gids voor Pizza Foodtrucks op Jouw Feest

Zoek je een manier om je gasten te verrassen op je volgende feest? Waarom kies je niet voor een pizza foodtruck? Het huren van een pizza foodtruck kan je evenement naar een hoger niveau tillen. In deze gids behandelen we de voordelen van het hebben van een pizza foodtruck op je feest

Stuur ons een bericht