Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

5 redenen waarom je volgende bedrijfsfeest met foodtrucks zal zijn!

Bedrijfsfeest? Huur een foodtruck in! Waarom? Van prijs tot stijl: lees hier de vijf belangrijkste reden waarom je volgende bedrijfsfeest met foodtrucks zal zijn.
bedrijfsfeest met foodtrucks

Bedrijfsfeest? Huur een foodtruck! Waarom? Van prijs tot stijl: lees hier de vijf belangrijkste reden waarom je volgende bedrijfsfeest met foodtrucks zal zijn.

5 redenen voor een bedrijfsfeest met foodtrucks

1. Altijd een truck die past bij je feest

Niet ieder type feest is hetzelfde, net zoals ieder bedrijf verschilt. Dat betekent dat ook de ideale catering verschilt! Een bittergarnituur op een chique netwerkborrel is toch een beetje jammer, en op een gezellig personeelsfeest wil je misschien liever fijne biertjes en hamburgers dan fancy snacks. Als je een bedrijfsfeest met foodtrucks organiseert dan is dat geen probleem: de keuze is enorm en er zijn altijd meerdere foodtrucks die precies aansluiten bij het type feest dat jij organiseert.

2. Fiscaal aftrekbaar

Een foodtruck kan ook extra financieel voordeel opleveren! Wanneer je een bedrijfsfeest organiseert dan is de BTW voor de catering- of restaurantkosten namelijk meestal niet aftrekbaar – tenzij je feest voldoet aan twee voorwaarden:

  1. De cateringkosten hebben alleen betrekking op de levering van eten en drinken, en niet de dienstverlening (koks, bediening, afwassers)
  2. Je feest vindt plaats op het terrein van je onderneming

En dat is makkelijk te regelen met foodtrucks! Een foodtruck kun je immers gewoon naar je eigen bedrijfslocatie laten komen. Een groot deel van de foodtrucks is bovendien in te huren zonder personeel.

Via foodtruckbestellen.be kun je hier gemakkelijk op filteren: kies meer filteropties en vink ‘kan zonder personeel worden geboekt’ aan. Handig!

bedrijfsfeest met foodtrucks

3. Van kleine borrel tot groots bedrijfsfeest

Of je nu een feest organiseert voor 1000 of voor 100 man, er is altijd een foodtruck die past bij je behoefte.
Via foodtruckbestellen.be kun je gemakkelijk filteren op de gewenste capaciteit: van 50 personen per uur tot 1000! En heb je een flink groot feest, overweeg dan eens om meerdere trucks in te huren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een groot personeelsfeest met mobiele bar, een DJ op rolletjes én een foodtruck met heerlijk fingerfood?

4. Een toffe uitstraling

Laten we eerlijk zijn: zo’n mooie Piaggo Ape omgebouwd tot Italiaanse koffie-truck, een hippie-achtige camper met lekkere zoetigheden, een mooie vintage Citroën HY die verfijnd fingerfood serveert… Het oogt toch een stuk toffer dan de reguliere cateringopties! En als bedrijf wil je natuurlijk juist dat: een mooie uitstraling.

Met een foodtruck kun je precies die stijl pakken die bij jouw bedrijf past. Van chic tot jong en hip: alles kan!

5. Alles vers!

Wie wordt er tegenwoordig nog enthousiast van een lopend buffet met gaarbakken waarin het eten al drie uur ligt te sudderen? Met foodtrucks heb je altijd lekker vèrs bereid voedsel! Een pizza, die ochtend gekneed een direct uit de houtoven, en live voor jou gewokte Thaise curry… Met een foodtruck ben je verzekerd van heerlijke vers bereide lekkernijen… om te watertanden!

Ook een bedrijfsfeest met foodtrucks organiseren? Zoek de perfecte foodtruck voor je feest op foodtruckbestellen.be.

bedrijfsfeest met foodtrucks

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je feest, borrel of event kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige foodtrucks met de lekkerste verse gerechten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht