Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Foodtruck in de kijker: Omeletschop foodtruck

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Christina van Foodtruck Omeletschop. Haar specialiteit? Dat zijn heerlijke omeletjes in alle vormen en kleuren!
Omeletschop Foodtruck

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Christina van Foodtruck Omeletschop. Haar specialiteit? Dat zijn heerlijke omeletjes in alle vormen en kleuren!

Daar wouden wij bij Foodtruckbestellen.be & Foodtruckvinden.nl alles over weten:

Hoe is het foodtruck avontuur voor jou ontstaan?

Jaren geleden op een dorpspleintje in Jodhpur (India) ontdekte ik een ‘omeletshop’ waar men (heel basic weliswaar) de lekkerste omeletjes bakte die ik in jaren gegeten had..Het deed me ook inzien dat een ‘omeletje’ door heel de wereld gekend en bemind is…..1001 verschillende combinaties zijn mogelijk waardoor iederéén er wel zijn gading in kan vinden….en hier is het idee ontstaan om ooit een eigen versie ‘omeletshop’ te creëren

Wat is je tot nu toe het meest bijgebleven van je foodtruck verhaal?

Wat me het meest is bijgebleven is het step by step vorm geven van mijn idee…. een ‘zwangerschap’ van 9 maanden, het enthousiasme bij de ‘geboorte’ en het steeds zien groeien en evolueren van het concept…De try outs met mijn (kritische) vrienden en familie en de intensieve samenwerking met kunstenaar Jan Scheirs en fotograaf Tom Van Damme voor het ontwerpen van schilderij en logo voor op de caravan en mijn busje…het ‘verhaal’ begon een eigen leven te leiden…

De keuze om te starten met een foodtruck werd snel gemaakt omdat?

De keuze om te starten met een foodtruck werd niet zozeer snel gemaakt maar was logisch voor me…ik heb mezelf afgevraagd welke job ik tot mijn oude dag zou willen en kunnen blijven doen… het lijkt me ideaal om op mijn eigen tempo te kunnen blijven werken en groeien…’afbouwen’ is geen optie voor me :))

Waarom kiezen jullie voor omeletjes? Zijn jullie bovendien de enige die dit doen?

Momenteel zijn we in België de enige (denk ik) met omeletjes….. iedereen kent en lust het wel……en de combinaties zijn (zelfs voor mij nog steeds) verrassend en onuitputtelijk.  Het verzinnen van nieuwe toppers is zowel voor mijn klanten als voor mij telkens weer een nieuwe uitdaging.

Als je 3 redenen mag geven waarom iemand “Omeletshop” moet boeken via foodtruckbestellen.be. Welke zouden dat dan zijn?

 Omeletshop boeken is een meerwaarde :
  1. Originaliteit: Een omelet is méér dan zomaar een eitje voor ontbijtje!!  Hapjes, tapas,ontbijt-, lunch- of avondbuffetjes…..we maken er voor elke gelegenheid iets origineels en speciaals van.
  2. Eerlijke kwaliteit/prijsverhouding: we maken offertes op maat en werken steeds met dagverse producten en à la carte ruime keuzecombinaties mogelijk en snelle bediening mét een glimlach.
  3. Looks: met ons zwart caravannetje kunnen we alle stijlen aan (chique, trendy, cosy, hippie, kindvriendelijk,….) we toveren ons caravannetje om in de stijl die jullie wensen….zijtafels om een ruim buffet te kunnen voorzien of om gewoon gezellig chill het open keuken gevoel te creëren….. contact met de klant en hun gezelschap is even belangrijk als hetgeen er op hun bord komt ….

Heb je nog een foodtruck-gerelateerde droom?

Een foodtruck-gerelateerde droom :  blijven groeien en mensen warm maken voor ons concept… en wie weet op termijn met mijn zusje nog een tweede caravannetje erbij……van A tot Z eventplanners worden :))

Uit intersse, hoeveel eitjes heb je ongeveer al “gekraakt” ? 😉

Hoeveel eitjes al gekraakt ?……..om en bij de 35000…. en nog een stuk of 5 laten vallen :))

Wens je nog enkele foodtrucks een “shout out” te geven? (Een vermelding omdat je ze respecteert, met ze op een festival hebt gestaan of..?)

De foodtrucks waar ik reeds een toffe samenwerking mee heb gehad of toch wel een ‘boon’ voor heb :

Jensen Jorens van Foodtruck Fresh-A-Licious; Malle Balle; Aneta-Traveling Kitchen; Alma Libre; De Kroketterie;…

Volg foodtruck Omeletschop:

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is Foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

We hebben ook een Nederlandse versie namelijk Foodtruckvinden.nl! Vind & boek eenvoudig foodtrucks vanuit Nederland.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht