Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Boek een food truck op je kerstfeest

Met het boeken van de juiste food truck op je kerstfeest mag je gerust zijn dat je gasten voorzien zijn van geweldig eten. Je kan bovendien ook kiezen uit leuke tapwagens die je gasten voorzien van lekkere dranken.
food truck op je kerstfeest

Het is bijna Kerstmis en dat wil zeggen: veel familiefeestjes, cadeautjes en vooral lekker eten onder familie en vrienden.

Jammer genoeg komt er bij het organiseren van zo’n feest altijd veel werk kijken. Zo moet je als gastheer of vrouw zorgen voor de plaats, boodschappen doen, koken en alle andere bijhorende voorbereidingen.

Bovendien mag je na het kerstfeest nog enkele uren spenderen in de keuken om de afwas te doen.

Tot slot ben je op het feest zelf meer bezig in en rond de keuken dan dat je kan meegenieten van de aanwezigheid van je familie en vrienden. En dat mag echt niet de bedoeling zijn van een gezellig kerstfeest.

Denk daarom eens aan een food truck op je kerstfeest. Deze toffe wagens voorzien jouw gasten van een geweldige ervaring en lekker eten. Haal de echte kerstsfeer binnen en boek een food truck op je kerstfeest!

Geniet meer van de feestdagen en boek een food truck op je kerstfeest.

Met het boeken van de juiste food truck op je kerstfeest mag je gerust zijn dat je gasten voorzien zijn van geweldig eten. Je kan bovendien ook kiezen uit leuke tapwagens die je gasten voorzien van lekkere dranken. Zo zijn er specifieke trucks die lekkere cocktails, gins, wijnen of andere dranken ter plaatsen kunnen bereiden.

Zet de 2 wagens naast elkaar en geniet meer van de kerstdagen dan ooit te voren!

Hoe een food truck boeken voor je kerstfeest?

Surf naar ons platform en kies of filter uit de tal van mogelijke food trucks. Vraag vervolgens vrijblijvend een offerte aan bij een specifieke truck of maak gebruik van onze algemene offerte functie, waarbij je met 1 klik alle food trucks contacteert zodat je de beste offerte kan kiezen.
Binnen maximaal 2 dagen krijg je antwoord van de desbetreffende food trucks zodat je het kerstfeest goed en tijdig kan plannen. Klaar om te genieten?

Boek een food truck met Foodtruckbestellen.be

Foodtruckbestellen.be is een online boekingssysteem voor food trucks. Vind en boek snel de gewenste food truck voor je kerstfeest.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht