Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Schol! Op naar een sprankelend 2020, mét cocktailbar.

Wij bij Foodtruckbestellen.be krijgen maar niet genoeg van de feestdagen! We zijn nog niet eens écht begonnen, en kijken alweer uit naar de festiviteiten van volgend jaar. Overdreven? Helemaal niet, want de feestdagen op ‘t einde van het jaar zijn hét ideale excuus om nog eens helemaal los te gaan in het organiseren van jouw event. Of je nu 50 gasten verwacht, of eerder 200: een heerlijke cocktailbar is altijd een goed idee. Hoe dat komt? Wij vertellen het je graag!

Wij bij Foodtruckbestellen.be krijgen maar niet genoeg van de feestdagen! We zijn nog niet eens écht begonnen, en kijken alweer uit naar de festiviteiten van volgend jaar. Overdreven? Helemaal niet, want de feestdagen op ‘t einde van het jaar zijn hét ideale excuus om nog eens helemaal los te gaan in het organiseren van jouw event. Of je nu 50 gasten verwacht, of eerder 200: een heerlijke cocktailbar is altijd een goed idee. Hoe dat komt? Wij vertellen het je graag!

Creatieve drankjes, mocktail én cocktail

Iedereen houdt wel van een lekker drankje. Of dat nu met of zonder alcohol geserveerd wordt. En zijn geen betere kenners van dat vloeibaar geluk dan de eigenaars van een hippe bar. Dat geldt nog meer wanneer die bar ook nog eens door ‘t hele land rolt. Een mobiele cocktailbar maakt elk feestje mee van op de eerste rij, bij eender welke gelegenheid. Dat betekent dat ze al heel veel hebben geleerd, van de meest memorabele events ooit. Wie wil dat nu niet zelf ook eens boeken? Onze bars serveren creatieve cocktails, maar ook rasechte streekbieren, de beste wijnen en sprankelende champagnes. Aan jou de keuze.

Cheers, Salud, Cin Cin, Santé

Lekker comfortabel

Feesten wordt wel heel gemakkelijk als je nergens naar hoeft om te kijken. Jouw cocktailbar regelt het allemaal. De glaasjes, de drankjes, de sfeer en soms zelfs de muziek. Liever ook een hapje? Er zijn tal van trucks die ook nog eens bijpassende hapjes voorzien. Zie je het écht groots? Dan huur je gewoon een tweede foodtruck met lekker fingerfood of een stevige maaltijd. Jouw gasten waren nog nooit zo blij. Beloofd!

cocktailbar foodtruck

Pssst: ben jij van plan om een paar foodtrucks te bestellen op oudejaarsavond? Wij hebben het ideale menu al voor je klaar. Ontdek het hier: Vuurwerk en foodtrucks: de ideale combo op oudejaarsavond. 

Voor elk publiek

Zo’n gezellige oudejaarsavond met foodtrucks en mobiele cocktailbars is trouwens niet alleen een topidee voor jou en je vriendengroep, maar kan je ook perfect organiseren om een kerstfeestje te vieren met je collega’s. Zo leer je elkaar eens op een andere manier kennen. Met een beetje geluk heeft jouw barman of -vrouw wel zin om een kleine cocktail workshop te organiseren. Wie niet waagt, wie niet wint. Shaken maar!

Een avond om (nooit meer) te vergeten

Bovendien brengt zo’n rollende cocktailbar een hele hoop sfeer met zich mee. Geef toe, het is gewoon enorm leuk om met je vrienden aan een privé bar te staan, nieuwe smaken te ontdekken, en vooral te genieten van elkaars gezelschap. Samen blikken jullie terug op alles wat al was, en klinken jullie op alles dat nog komt. Een avond om nooit meer te vergeten. Of net wel. Dat ligt er net even aan hoe vaak jij het glas heft.

Cheers to New Years!

Keuze in overvloed

En alsof dat nog niet voldoende redenen zijn om je te overtuigen van zo’n rollende bar, is er ook nog dit: je hebt meer dan genoeg keuze tussen een heleboel fijne cocktailbars met lekkere drankjes die smaken naar meer. Wij zetten een paar toppers op een rij.

Stroot Foodtruck Bar

Stroot Foodtruck Bar selecteerde een paar heerlijke gins uit binnen- en buitenland, combineert dit met een heerlijke tonic én een paar Oost-Vlaamse streekproducten. Als dat geen topper is!

Cocktail Crush

Cocktail Crush is naar eigen zeggen een bar op maat. Cocktail, mocktail, wijn, cava, soda, … Een one of a kind cocktailbar die de juiste chemie creëert voor eender welk event.

Ape-ritief

Ape-ritief is klein, maar oh zo fijn. Proef de Italiaanse sfeer van deze unieke Vespa Ape. Met verfijnde prosecco, jenevertjes én smakelijke borrelhapjes. Omnomnom.

Bar Jules&Georges

Bar Jules&Georges komt als duo, of apart, maar verzekert keer op keer een uniek feestje. Het mobiele bruin café schenkt cocktails, maar net zo goed speciale bieren. Aan jou de keuze!

Miraeus Cocktails

Miraeus Cocktails maakt de lekkerste én mooiste cocktails. Seizoensgebonden, en met een oog voor detail. Bovendien bestel je bij hen ook bijpassende hapjes voor het complete plaatje.

Foodtruck verzekeren? 6 tips van Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck of cocktailbar voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de perfecte foodtruck voor je communiefeest, verjaardagfeestje, babyborrel of ander evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht