Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

De heetste barbecue trends voor een heerlijke zomer

Te warm? Bereid je dan maar voor, want het wordt nog véél warmer. De barbecue staat al aan, en is heter dan ooit! Dit jaar serveren barbecue foodtrucks niet zomaar een tomatensalade met een worst. Integendeel: barbecue wordt groter, beter en nog lekkerder. Deze foodtrend waait over vanuit Amerika. Van de beste stukken vlees tot de fijnste cuisine: dit zijn de heetste barbecue trends van deze zomer. Let’s get grillin!
Barbecue Foodtruck

Te warm? Bereid je dan maar voor, want het wordt nog véél warmer. De barbecue staat al aan, en is heter dan ooit! Dit jaar serveren barbecue foodtrucks niet zomaar een tomatensalade met een worst. Integendeel: barbecue wordt groter, beter en nog lekkerder. Deze foodtrend waait over vanuit Amerika. Van de beste stukken vlees tot de fijnste cuisine: dit zijn de heetste barbecue trends van deze zomer. Let’s get grillin!

Was het nu gas, kolen of hout?

Laten we eerlijk zijn, een gasbarbecue is enorm makkelijk. Geen gedoe. Nog eerlijker? Het is lang niet zo lekker en is niet écht echt barbecue. Met een beetje geduld en de juiste kolen wordt een barbecue nog beter. Dat hebben ook onze foodtrucks héél goed begrepen. Deze zomer zien we vlammen en ruiken we de kolen. Sommige foodtrucks gaan zelfs nog verder, en kiezen voor een barbecue met enkel hout. Zo creëren ze een authentieke smaak.

Foodtruck-tip: Den BaQvelo

Niemand zegt ‘nee’ tegen een heerlijk stukje vlees van de grill. Of tegen sublieme cheeseburgers, gigantische brochettes en homemade sauzen: BaQvelo straalt pure ambacht uit. En dat ruik je! Deze foodtruck serveert authentieke gerechten van een houtskool barbecue, en serveert het met gepekelde groenten en frisse salades. Wat heb je nog meer nodig?

Van pizza tot fingerfood

Daar waar sommige foodtrucks terugkeren naar de roots, kiezen sommigen net voor iets nieuw: de fijnere keuken, met vernieuwende gerechten die je niet meteen zou verwachten op de grill. Wat dacht je van van een verse pizza, gebakken op een speciale pizza-steen? Hou je meer van zeevruchten en vis? Dan is een barbecue foodtruck met seafood vast iets voor jou. Zelfs de meest verfijnde hapjes komen deze zomer van de barbecue. Smakelijk!

Foodtruck-tip: Top of The Grill

Fan van de fijnere keuken, maar toch een zwak voor barbecue? Top of The Grill schotelt je de lekkerste barbecue gerechten voor met ingrediënten van topkwaliteit. De barbecue Caterer van Tomorrowland 2017 heeft niet alleen ‘t allerbeste vlees op de menukaart staan, maar ook pizza, gevogelte, culinaire sauzen en veel verse kruiden. Nomnomnom!

Low en heel slow

En voor als je héél veel geduld hebt: go low & slow. Herinner je je die heerlijk zachte pulled porc? Of dat zachte rundsvlees dat smelt op je tong? Dat effect creëren foodtrucks door het vlees lang te garen. En dan hebben we het niet over een uurtje of drie, maar over een volledige dag. Door vlees heel lang op een erg lage temperatuur te garen breekt het bindweefsel in het vlees heel langzaam af. Zo wordt het enorm zacht. Dat, in combinatie met de juiste kruiding creëert een verrukkelijke smaakbom waar niemand aan kan weerstaan.

Foodtruck-tip: Smokers Food Truck

Deze foodtruck is dé topper voor iedereen die helemaal valt voor de low & slow keuken. Door het vlees traag en op lage temperatuur te roken krijgt het een uitzonderlijke kleur en uitgesproken rooksmaak. Het allerbeste? Smokers Food Truck doet al het harde werk voor jou. Jij en je gasten hoeven alleen maar aan te schuiven.

Meer zin in ijs? Of is een frisse pasta meer je ding?

Ontdek de lekkerste gerechten van onze foodtrucks.

foodtrends voor 2018

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo spannende nieuwe gerechten & de lekkerste foodtrends voor 2017 & boek een foodtruck voor je evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht