Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Een food truck huren voor je feest?

Zoek je een food truck? Dan ben je bij Foodtruckbestellen.be op het juist adres. Op moment van schrijven baanden er reeds 203 food trucks zich een weg naar ons platform! Keuze genoeg dus voor al die een food truck wenst te huren.
Een food truck huren? Foodtruckbestellen.be

Zoek je een food truck? Dan ben je bij Foodtruckbestellen.be op het juist adres. Op moment van schrijven baanden er reeds 203 food trucks zich een weg naar ons food truck boekingsplatform! Keuze genoeg dus voor al die een food truck huren wil.

Waarom een food truck huren?

Wat doet zo’n food truck nu precies? 
De food truck die je huurt kan je bijstaan bij het organiseren van jouw evenement, feest of receptie.

Welke type food trucks kan ik huren?
Ondertussen kan je kiezen tussen drank, cocktails, ijsjes, koffie, smoothies en uiteraard food zoals BBQ en Street food! Er is dus voor iedereen wat wils om het perfecte feest te organiseren.

Hoe kan ik een food truck huren?

Dit is zeer eenvoudig: ga naar ons platform en maak gebruik van de filter. Selecteer de gewenste type food truck, feest en de locatie waar de food truck naartoe moet komen en je krijgt een overzicht van alle beschikbare food trucks!

Vraag vervolgens een offerte aan bij de gewenste food truck, dat is alles!

Wil je liever gebruik maken van onze algemene offertes? Dan kan je met 1 klik een offerte opvragen bij alle food trucks. De geïnteresseerde en beschikbare food trucks kunnen dan reageren op jouw offerte.

Heb je zelf een food truck? Dan kan je hem gratis toevoegen op ons platform. 

Food truck huren? Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is een food truck boekingsplatform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten! Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

 

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht