Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Jean sur Mer

De liefde voor de Noordzee en al zijn lekkernijen te laten proeven aan zoveel mogelijk mensen dat is de drijfveer achter Jean sur Mer.
Jean Sur Mer boek ze op Foodtruckbestellen

Verser dan verse vis? Dat is Jean sur Mer!


Wat je moet weten van Jean sur Mer

Eerlijk, duurzaam, seizoensgebonden, verser dan verse vis, kortom al het lekkers van ons aller Noordzee dat is original seafood op uw maat… en dat is Jean sur Mer!
Wij zijn pioniers in foodtruck-land en trekken met onze retrobus(sen) van privéfeesten, bedrijfsevenementen naar festivals overal in België en Nederland.

Onze chef bespeelt met veel plezier het hele gamma aan verschillende formules. Van streetfood, sharing food over volledige menu’s tot een heus acht-gangen walking dinner… onze chef legt er zijn hart en ziel in. Zo gaan we met Jean sur Mer telkens voor die onvergetelijke hippe culinaire toppers!

Wij zijn pioniers in foodtruck-land en trekken naar festivals overal in België en Nederland
– Jean sur Mer

De keuze om met een food truck te starten was snel gemaakt omdat:

De liefde voor de Noordzee en al zijn lekkernijen te laten proeven aan zoveel mogelijk mensen dat is de drijfveer achter Jean sur Mer.
Originele lekkere gerechtjes serveren vanuit een originele food truck leek ons de ideale manier.

Jean Sur Mer boek ze op Foodtruckbestellen

Hoeveel personen hebben al kunnen genieten van jullie geweldige truck?

10.000den sinds de start in 2010

Wat je zeker niet mag vergeten te bestellen is?

Alles uit de Noordzee, vis schaal- en schelpdieren!
Op festivals en openbare plaatsen natuurlijk onze verse kibbeling met huisbereide tartaar en onze Fishburger Jean sur Mer!

Voor toekomstige klanten en geïnteresseerde, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?

Onze nieuwste streetfood creatie “de Crispy Fish Taco” met chipotle, rode kool, avocado en tomatensalsa!
Ooh ja bezoek zeker eens onze nieuwe website!

Je bent al enige tijd aangemeld op Foodtruckbestellen.be, van waar de keuze? En zijn er zaken die je graag nog ziet aangepast of vernieuwd worden naar de toekomst?

Alles tip top mannen!

Volg & boek Jean Sur Mer

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht