Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food Truck in de kijker: Boozetruck

Boozetruck is een kersverse firetruck die omgebouwd is tot een fantastische boozetruck. Geniet van geweldige cocktails uit een wel héél originele truck.
Boozetruck op Foodtruckbestellen.be

Ooit al een brandweerwagen je dorst weten blussen? Dat is Boozetruck!


Wat je moet weten van Boozetruck

Sandra Luckx: Nadat ik stopte met mijn kledingzaak, was het tijd voor iets nieuws. Samen met mijn partner Bob (40) en mijn zoon Joppe (15) was ik op zoek naar een nieuw project en al snel kwam het huidige idee.

Van Firetruck tot mobiele bar!
– Sandra Luyckx, Boozetruck

De keuze om met een food truck te starten was snel gemaakt omdat:

Ik hield van mijn winkel en mijn klanten, was graag onder de mensen… maar had een hekel aan de vaste uren en plaats! Ik was gevestigd in Geel en dat was ook sowieso een ramp, de gemeente Geel ondersteunt niks! Het heeft mij een nacht slaap gekost, maar ben ’s morgens opgestaan en had het gans concept in m’n hoofd! Bob (mijn partner) was daar in eerste instantie niet zo gelukkig mee, want die heeft eerst een koffie of 3 nodig, maar ik was helemaal overtuigd! Ik start een mobiele bar! Ok, maar dan… zoektocht naar een ideale truck… Citroën HY, Renault Estafette, VW busje, … nee! Die zijn er al genoeg! Een brandweerwagen… JA!!! Ik vond de mijne bij Dutch Firetrucks in het Nederlandse Hierden. Een Merdeces 608 uit 1985 die dienst deed in het Duitse Söhlde. Firetruck tot Boozetruck 😉

Hoeveel personen hebben al kunnen genieten van jullie geweldige truck?

We zijn net gestart, dus moeilijk te zeggen … onze Try-Out met Gary Gielen was super!!!! Ondertussen een super fijne vakantie gehad, welverdiend na al het harde werk 😉 en nu batterijtjes opgeladen om er volop in te vliegen!

Wat je zeker niet mag vergeten te bestellen is?

Wij staan open voor alles! Met onze Boozetruck kunnen we alles aan: 2 zijden identiek ingericht met luifels, wijnklimaatkasten, bier- en frisdrankkoelingen, diepvriezers, vaatwasser… een grote capaciteit, dat alleszins en een imposante verschijning!

Voor toekomstige klanten en geïnteresseerde, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?

Wij zorgen voor het totaal aanbod … mooie weer, slecht weer… van bar tot tent en verwarming… we kunnen langs beide zijden werken, kleine feestjes of grote festivals… Boozetruck kan het!

Je bent al enige tijd aangemeld op Foodtruckbestellen.be, van waar de keuze? En zijn er zaken die je graag nog ziet aangepast of vernieuwd worden naar de toekomst?

Eerlijk? Jullie zijn super! Had nooit gedacht dat je je zo maar kon inschrijven op een site (gratis) en zo veel aanvragen zou krijgen! Dus… dikke pluim, doe zo voort… ik ben fan!!

Volg & boek Boozetruck

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht