Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Pasado Catering

Ontdek de geweldige eenpansgerechten van Passado Catering en geniet van hun paella Valenciana! Boek ze op Foodtruckbestellen.be
Food truck bestellen! Pasado Catering

1) Ben je de enige uitbater of zijn er meerdere?
Ik ben de enige uitbater.

2) Wanneer ben je gestart met je food truck?
Vorig jaar in oktober.

Ik maak verschillende eenpansgerechten, mensen mogen hun eigen recepten aanbieden alsook genieten van spaanse, Zuid-Amerikaanse of Belgische gerechten!
– Pieter van Pasado Catering

3) Vanwaar de keuze om met een food truck te starten?
Toen ik een benefiet gaf om geld in te zamelen, had ik nood aan een leuk ogend concept met veel en vooral lekker eten. De keuze om met grote pannen te koken was gemaakt en ik had de smaak te pakken om op verschillende evenementen te staan en te zien hoe mensen mijn klaargemaakte gerechten lekker vonden! Het food truck concept kwam enige tijd later, maar was ideaal om mijn gerechten op verschillende events te laten proeven.

4) Doe je dat voltijds of in bijverdiensten?
Ik doe het als bijverdienste.

5) Hoeveel personen heb je zo ongeveer al laten genieten van jullie lekkere eten sinds de start van je food truck? (geschat)
No idea, had ik altijd maar een rekenmachine op zak :-).

6) Wat zijn jullie specialiteiten?
Ik maak verschillende eenpansgerechten. Naast het feit dat mensen hun eigen recepten naar voor kunnen brengen zolang het in één pan gaat, maak ik van alle werelddelen wel wat. Ik ben begonnen met de typische Spaanse paella en ben stelselmatig overgegaan naar Zuid-Amerikaans gerechten (taco enchillada en chili con carne). Mijn Indische reizen hebben ervoor gezorgd dat ik Indische curry’s enorm apprecieer en ook heb leren maken, net als Aziatische woks. Omdat de Vlaamse keuken niet kan achterblijven, maak ik ook stoofvlees, vol au vent en Gentse waterzooi!

7) Hoeveel personen kunnen jullie gemiddeld voorzien van eten? En voor welke type feesten wordt je het meeste ingehuurd?
Doordat de pannen grote capaciteiten aan kunnen, hebben wij eigenlijk geen bovenlimiet. Hoe meer volk, hoe meer vreugd. Momenteel merken we dat huwelijken zeer in trek zijn!

8) Voor toekomstige klanten en geinteresseerde, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?
De Paella Valenciana blijft toch mijn favoriet. Zeevruchten, lekkere chorizo en kippenvleugeltjes met goed gekruide rijst is een echte topper!

9) Wat is het minimum budget om je in te huren voor een event / feest ?
Ik werk niet meteen met minimum budgetten, maar ik probeer toch te streven naar een minimum aantal mensen van 40.

10) Je bent al enige tijd aangemeld op Foodtruckbestellen.be, vanwaar de keuze? en zijn er zaken die je graag nog ziet aangepast of vernieuwd worden naar de toekomst?
Misschien reacties van de klanten?!

Volg food truck Pasado Catering

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht