Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Pastalicious

Pastalicious maakt geweldige pasta's en dagverse sauzen. Door hun passie voor koken zal je er nooit genoeg van krijgen! Ontdek ze snel op foodtruckbestlelen.be
Food truck Pastalicious

 

1) Ben je de enige uitbater of zijn er meerdere ?
Zowel mijn vriend als ik zijn uitbater van de foodtruck. We hebben elk onze eigen taken, we gebruiken onze talenten waar die liggen en zo lukt het ons perfect ieder aspect die bij een food truck en het zelfstandig zijn komt kijken in te vullen. Mijn vriend kijkt voor de inkoopkant, de boekhouding, alle administratie, onderhoud wagen,… . Ik spits mij dan meer toe op het commerciële aspect, contacten met klanten alsook het koken en de bediening.

2) Wanneer ben je gestart met je food truck?
Onze allereerste keer was – zeer spannend- de avondmarkt van Brugge op 6 augustus 2015, dus wij zijn erg nieuw.

Wij hebben een grote passie voor koken en het combineren van verschillende smaken. Dat maakt dat onze pasta’s met dagverse pastasauzen zo speciaal zijn.

– Ineke van Pastalicious

3) Vanwaar de keuze om met een food truck te starten?
Een food truck is eigenlijk een perfecte combinatie van onze interesses en talenten. Zowel mijn ouders als grootouders waren marktkramers en de drang om zelfstandig te worden en terug te keren naar het marktwezen was erg groot. Wij maakten voordien ook een wereldreis van 2 jaar, waarbij we zowel Australië, Azie en Latijns- Amerika aandeden en veel verschillende smaken leerden kennen, we lijden ook aan een onvervulbare wanderlust en komen graag, vaak op verschillende, onbekende plaatsen, wat met een food truck dagelijkse kost is. Verder heb ik ook een grote passie voor koken en het combineren van verschillende smaken en met een vriend als boekhouder hebben we zo alle puntjes ingevuld 😉

4) Doe je dat voltijds of in bijverdiensten?
Wij werken beiden voltijds in onze eigen zaak.

Foodtruck Pastalicious5) Hoeveel personen heb je zo ongeveer al laten genieten van jullie lekkere eten sinds de start van je food truck? (geschat)
Wat een moeilijke vraag, +- 10000 and counting 😉

6) Wat zijn jullie specialiteiten?
Wij specialiseren ons in pasta en vooral in de pastasauzen. Deze zijn bij ons altijd vers en zelfgemaakt en je beschikt over een uitgebreide keuze. Standaard bieden wij 6 sauzen aan waar je zowel de traditionele sauzen alsook ‘anders dan anders’ sauzen terugvindt. Er is voor elk wat wils: vis, vlees, veggie, zoet, pikant, exotisch,…

7) Hoeveel personen kunnen jullie gemiddeld voorzien van eten?
Het meeste dat we al bediend hebben is 625 man en dit verliep vrij vlot. Met ons 2tjes kunnen we er 200 bedienen en als we extra hulp meebrengen kunnen we zeer veel aan. We kunnen 1 persoon bedienen in 30sec. Dus voor een grote groep hebben we natuurlijk wel wat tijd nodig, maar als we de tijd hebben om de mensen te bedienen staat er geen stop op ons kunnen… En voor welke type feesten wordt je het meeste ingehuurd? (huwelijk, verjaardag, vrijgezelle, leuke extra) Wij worden uitzonderlijk veel gevraagd voor babyborrels en communiefeesten, maar deden ook reeds instuiven, trouwfeesten, verjaardagsfeesten, pensioensvieringen, bedrijfslunchen, bedrijfsfeesten en grote evenementen.

8) Voor toekomstige klanten en geinteresseerde, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?
Wel, bij onze à volonté formule kunnen ze voor €9.5/persoon van alles proeven wat we in de aanbieding hebben en zo hoeven ze niet te kiezen. Maar ze mogen er altijd van uitgaan dat alles supervers bereid is, met goeie, gezonde producten en veel liefde.

9) Wat is het minimum budget om “ Pastalicious” in te huren voor een event / feest ?
Je kan ons al inhuren vanaf €5/ persoon!!
Wij hebben 5 verschillende formules, 1 bekertje, a volonte, met drank, met dessertje,… allemaal terug te vinden op onze website : www.pastalicious.be

10) Vanwaar de keuze om op foodtruckbestellen te staan? en zijn er zaken die je graag nog ziet aangepast of vernieuwd worden naar de toekomst?
foodtruckbestellen.be zal ongetwijfeld de allegrootste foodtrucksite worden. Alles klopt, het zit goed in elkaar en het werkt!

Doe zo verder!

Volg food truck pastalicious

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht