Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Habibi

De Habibi foodtruck brengt de Arabische sferen naar je toe! Niet alleen de vrolijke uitstraling van de bus maar ook de heerlijke geuren en smaken komen je tegemoet. Wij zijn uniek in ons brede assortiment van Arabische tapas en serveren uitsluitend Halal producten.
Habibi foodtruck

De Habibi food truck brengt de Arabische sferen naar je toe!

Fleuri-anne Kreikamp

Wat je moet weten over food truck Habibi:

Wij zijn uniek in ons brede assortiment van Arabische tapas en serveren uitsluitend Halal producten. Alle gerechten die wij in ons restaurant in Amersfoort serveren kunnen ook geserveerd worden vanuit de foodtruck, deze gerechten zijn te zien op onze

De keuze om te starten met een food truck was snel gemaakt omdat:

Yamna Bounaanaa heeft in Amersfoort een restaurant met heerlijke arabische tapas. Afgelopen zomer hebben we samen op lepeltje lepeltje gestaan in Amersfoort. Lepeltje lepeltje beviel ons goed en aangezien wij geen terras hebben bij het restaurant leek dit ons een leuke aanvulling een uitdaging voor deze zomer!

Niet alleen de vrolijke uitstraling van de bus maar ook de heerlijke geuren en smaken komen je tegemoet.

Hoeveel personen heb je zo ongeveer al laten genieten van jullie lekkere eten sinds de start van je food truck? (geschat)

We hebben al op verschillende festivals gestaan en verschillende catering opdrachten gehad met de bus. Na schatting hebben we zo’n 3000 hapjes verkocht!

Wat zijn jullie specialiteiten?

Ons favoriete hapje is de bastila, dit is een kippenpasteitje met heerlijke zachte kruiden, saffraan mayonaise en zoete aardappel puree. Alle gerechten die wij in het restaurant serveren kunnen wij ook vanuit de foodtruck serveren, deze zijn te zien op onze site: www.restauranthabibi.nl. Na aanleiding waar wij komen te staan bepalen wij in overleg welke gerechten het beste geserveerd kunnen worden.

Voor toekomstige klanten, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?

De bastila, het kippenpasteitje, is een echte aanrader. Ook de pita broodjes, gevuld met rundvlees uit de tagine of gevuld met goed gekruide merques worstjes zijn heerlijk!

Volg & boek food truck Habibi:

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht