Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Culinette

Ontdek food truck Culinette, de Culinaire Camionette die een waaier aan mogelijkheden kan aanbieden voor quasi elk type feest.
culinette food truck

 

Culinette, de Culinaire Camionette!

Wat je moet weten over food truck Culinette:

Al van kleinsaf aan ben ik gepassioneerd door koken. Ik ontdek graag nieuwe recepten, zit voortdurend met mijn neus in kookboeken, experimenteer graag in de keuken. In avondschool behaalde ik mijn koksdiploma en dus besloot ik om voor mijn droom te gaan: de Culinette is helemaal mijn ding!

De keuze om te starten met een food truck was snel gemaakt omdat:

Een food truck heeft het grote voordeel dat je erg flexibel bent:je bepaalt zelf het aanbod, kan inspelen op trends, hebt steeds een wisselend publiek, en je maakt deel uit van het feest. Dat maakt het zo boeiend en uitdagend!

Onze grootste troef is dat we een waaier aan mogelijkheden bieden: voor quasi elk type feest vinden we een geschikte formule.
Indoor & outdoor.

– Lieve Callewaert, Culinette

Hoeveel personen heb je zo ongeveer al laten genieten van jullie lekkere eten sinds de start van je food truck? (geschat)

Dat zal al gauw enkele duizenden zijn…Op een festival bedienen we met onze hautedogs gemakkelijk enkele honderden mensen. Onze privé-feesten gaan van een 30-tal personen, tot een 100-tal personen. Als je weet dat we haast wekelijks ergens te vinden zijn, dan loopt dat aantal snel op.

Wat zijn jullie specialiteiten?

Wij zijn gespecialiseerd in een uitgebreid assortiment hapjes, en in onze buffetformules. Vaak starten we een feest ook met cocktails. Bij aankomst op het feest kunnen de gasten dan aan de foodtruck kiezen uit een waaier aan cocktails. Even later bouwen we de truck dan om, en gaan we aan de slag met hautedogs, pasta’s of wereldse gerechten. Afsluiten doen we met een dessertbuffet…
Onze grootste troef is dan ook onze waaier aan mogelijkheden: voor quasi elk type feest vinden we een geschikte formule, indoor of outdoor.

Voor toekomstige klanten, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?

ALLES 🙂

Je bent aangemeld op Foodtruckbestellen.be, vanwaar de keuze? en zijn er zaken die je graag nog ziet aangepast of vernieuwd worden naar de toekomst?:

Ik ben al heel lang aangemeld op jullie site, toen er nog maar een tiental food trucks opstonden. Er is zeker nood aan een site waarop de mensen makkelijk kunnen zoeken naar de voor hen geschikte food truck. Ook voor ons als food truck is het mooi om de evolutie en het aanbod te kunnen volgen. Goed bezig!

Volg & boek food truck Culinette:

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht