Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Ontdek het kleine broertje van de foodtruck: de foodbike!

We kennen allemaal de foodtrucks, maar hoe zit dat met de foodbikes? Juist: dat is een mobiele keuken in de vorm van een fíets, in plaats van een busje of auto!
Foodbikes

We kennen allemaal de foodtrucks, maar hoe zit dat met de foodbikes? Juist: dat is een mobiele keuken in de vorm van een fíets, in plaats van een busje of auto! Dit kleine broertje van de foodtruck, ook wel bekend onder de naam Foodvelo, Foodfiets en meer, is niet alleen leuk en origineel maar ook enorm handig. Van tuktuk tot bakfiets tot buggy: tijd om kennis te maken met de foodbike!

Klein maar fijn

De foodbike is erg handig door zijn formaat. In tegenstelling tot zijn grotere broertje kan de foodbike gemakkelijk bínnen gebruikt worden – handig, aangezien het niet altijd zomer is. Ook kan de foodbike makkelijk in kleinere ruimtes gebruikt worden. Een tuinfeestje met rollende keukens? Dat is met een foodbike dus geen probleem!

Zuinig en milieuvriendelijk

Een foodbike verbruikt natuurlijk geen (of, in het geval van een motor, tuktuk of brommer: weinig) benzine. Daarmee is de foodbike ook nog eens een stuk milieuvriendelijker: een echte groene optie dus. Bovendien zijn de onkosten lager: een foodbike is goedkoper in aanschaf én benzinekosten spelen geen rol. Dat is extra budget dat geïnvesteerd kan worden in de ingrediënten of in een lagere prijs van de heerlijke gerechten!

Het oog wil ook wat

Naast milieuvriendelijk en ruimte-efficiënt is zo’n foodbike natuurlijk ook een plaatje om naar te kijken, én het is een origineel alternatief voor de traditionele foodtruck. En dat is toch ook een van de redenen waarom we zo houden van mobiele keukens: die geweldige uitstraling! Kortom: verras je bezoekers met een foodbike!

Wil jij ook een foodbike inhuren op je feest of borrel? Check dan vooral deze foodbikes!

foodbikes
Verse, zelf gesneden friet vanuit de frietvelo van de Frieterij
foodbikes
Nog meer friet bij de Bakfrietfiets
foodbikes
Sugar and spice and everything nice bij de tuktuk van Suikerzoet!
foodbikes
De bakburgerfiets: hamburgers en hotdogs
foodbikes
Den Baqvelo: een fiets en barbecue ineen voor heerlijk gegrilde burgers & meer!
foodbike
Van ijsfiets tot hamburgerwagen, de Hongerstillers hebben het!
foodbikes
Een dj-booth vanuit een buggy? Dat is Elektrobuggy!

foodtruckfestivals in nederland

Wie of wat is Foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingplatform waarmee je eenvoudig dé ideale foodtruck kan vinden en boeken voor je feest. Geniet met vrienden en familie samen van heerlijk eten en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht