Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Foodtruck succesverhalen – Pasado Catering

Ontdek heerlijke éénpansgerechten van Pasado Catering. Met keuze uit meer dan 42 soorten gerechten is vast en zeker voor iedereen wat wils! Aan tafel!
Foodtruck verzekeren? Foodtruckbestellen.be

Wat je moet weten over Pasado Catering is: 

    • Gegroeid zijn tot 2 foodtrucks.
    • Nog nooit ontevreden klanten gehad.
    • Reden? Er is altijd voldoende eten zonder wachtrijen en de gerechten simpelweg lekker zijn!
    • Alles live bereid wordt voor de mensen. Een heerlijke ervaring.
    • Grote variëteit is in keuze. meer dan 42 soorten éénpansgerechten.

De keuze om te starten met een foodtruck werd gemaakt omdat:

Omwille van een benefiet zocht ik naar een manier om snel voor veel mensen lekkere gerechten te presenteren. Dit lukte wonderwel en de start was gemaakt. Als hobbykok en een kriebelende ondermeningsgevoelens kwam van het één het ander.

Je kan met eenpansgerechten heel gevarieerd gaan. Wij bieden 42 soorten aan. Op die manier is er voor iedereen wat wils!

Pieter, Pasado Catering

Waar komt de naam “Pasado” vandaan?

Pasado is een samenvoeging van paella en asado’s. Paella was het eerste eenpansgerecht waarin we ons gespecialiseerd hebben. Asado’s zijn Argentijnse barbecues waarbij het vlees verticaal traag gegaard wordt. Dit laatste is commercieel echter moeilijk te verwezenlijken omdat het moeilijk te bepalen is wanneer het vlees perfect gaar is. Dit wordt dan ook enkel nog in kleine kringen gehouden.

De naam blijft natuurlijk behouden, ook al omdat het wel mooi bekt .

Waarom leg je de focus op éénpansgerechten?

Omdat je met eenpansgerechten heel gevarieerd kunt gaan: vlees, vis of vegetarisch., zoet, zuur, bitter, zout. Alle smaken kunnen erin verwerkt worden. Omdat het geen fastfood is, maar echt wel vers en lekker. Bovendien kan je veel mensen tegelijk kunt bereiken.

Hoeveel verschillende soorten éénpansgerechten bied je op dit moment aan of is dit à la carte?

Mensen kiezen momenteel uit een menu van wel 42 éénpansgerechten! Mensen krijgen de vrijheid om uit eender welke wereldstrekking een gerechten te kiezen. Standaardformule is dat er 3 gekozen worden. Meer of minder kan.

“Ik ben samen met Foodtruckbestellen.be groter en groter geworden.”

Welke opdracht is je het meeste bijgebleven als echt succesverhaal? En wat was er precies zo speciaal aan?

Dankzij foodtruckbestellen.be ben ik op mijn vorig werk mogen langsgaan bij mijn oud-collega’s en heb hun dinertje mogen verzorgen. Heel Leuk!

Je bent al enige tijd aangemeld op Foodtruckbestellen.be. Waartoe heeft dat tot nu al geleid?

Ik vind foodtruckbestellen.be een top site. Enerzijds omdat dit momenteel gewoonweg het meest succesvolle platform is. En anderzijds omdat je rechtstreeks contact kan opnemen met de klant. Ik ben samen met Foodtruckbestellen groter en groter geworden.

“Mensen willen gezonder, gevarieerder en onbekender eten en dit liefst in een zo gezellig mogelijke setting. Hoe vult Pasado Catering dit precies aan?

Onze ingrediënten zijn vers en zonder fastfood. Uit 5 wereldstrekkingen kiezen en uit wel 42 gerechten maakt alles soms moeilijk om te kiezen. Ook al omdat er sommige gerechten door de meeste niet gekend zijn. En onze retro caravans en gezellige lichtjes brengen een familale sfeer op de evenementen. Niet al te strak gewoon gezellig comfortabel.

Heb je nog een foodtruck-gerelateerde droom?

Misschien nog een foodtruckje meer?

Voor welke foodtruck heb je veel respect?

Ik heb met Cro Magnon al een paar keer samen gestaan en ik moet zeggen dat ik wel verbaasd ben van hun concepten.

Voor de lezers: waar kunnen ze jouw heerlijke éénpansgerechten de komende weken uitproberen? op welke events of plaatsen?

Momenteel zijn het deze maand vooral eindejaarsfeesten bij bedrijven. Echt publiek treed ik niet op de volgende maanden. Maar try-outs of proevertjes mogen altijd bij mij langskomen op ’t Eilandje!

Volg Foodtruck Pasado Catering

Pasado catering met foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht