Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Foodtrucks op de werkvloer: 3 voordelen.

Foodtrucks hebben een origineel aanbod dat veel verder reikt dan frieten en hamburgers, en zelfs met verfijnde gerechtjes of een driegangenmenu vormen ze een betaalbare optie.

Foodtrucks zijn hip en happening.

Spring als bedrijf mee op de kar en gebruik deze trend in je voordeel! Foodtrucks hebben een origineel aanbod dat veel verder reikt dan frieten en hamburgers, en zelfs met verfijnde gerechtjes of een driegangenmenu vormen ze een betaalbare optie.

Foodtrucks staan bovendien bekend om hun flexibiliteit, dus of je nu 50 of 1000 werknemers hebt, er is voor elk bedrijf een geschikte formule.

foodtrucks op de werkvloer

Foodtrucks op de werkvloer: 3 voordelen.

Voor welke bedrijfsgelegenheden zou je een foodtruck kunnen inschakelen? Wij geven graag enkele ideeën mee:

  1. Bedrijfsfeest of nieuwjaarsreceptie
    Elk bedrijf houdt wel een nieuwjaarsreceptie of een feestje in de zomer. Een lange avond aan tafel met dezelfde mensen kan echter al snel vervelen, en de kosten lopen vaak hoog op. Waarom zou je je bedrijfsfeest niet in een andere formule gieten? Met een toffe locatie en een originele foodtruck zit je zeker goed! Iedereen bestelt wat hij of zij graag eet, de kosten zijn een stuk lager, je werknemers kunnen rustig rondlopen en in een ongedwongen sfeer met verschillende collega’s praten, wat de team spirit zeker ten goede komt.
  2. Werknemers belonen
    Verdienen je werknemers wel een verzetje tijdens een drukke periode? Hebben ze de afgelopen maand buitengewone cijfers behaald? Boek eens een populaire foodtruck voor tijdens de middagpauze of om op vrijdagnamiddag de werkweek op een feestelijke manier af te sluiten. Een gewaardeerde medewerker doet altijd meer dan wat van hem of haar verwacht wordt.
  3. De hitte trotseren
    Als de temperaturen buiten boven de 30° uitstijgen, ligt de productiviteit binnen ook meteen een stuk lager. Laat een foodtruck met ijsjes opdraven en je medewerkers krijgen zeker een boost in hun humeur en productiviteit. Populairste baas? Check. Via www.foodtruckbestellen.be kan je een offerte op maat opvragen bij onze premium foodtrucks. De foodtruck van je voorkeur boeken kan ook eenvoudig via ons boekingsplatform.

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht