Foodtruck nodig? Vind ze op Foodtruckbestellen.be

Fresh-A-Licious Foodtruck: Waar Retro Charme en Culinaire Passie Samenkomen!”

Een knapperige Belgische friet, zo goudbruin en perfect gebakken dat je de aardappel nog kunt proeven. Dit is wat veel van ons zich voorstellen bij het idee van ‘comfort food’. En bij Fresh-A-Licious foodtruck wordt deze verbeelding realiteit.

Een Decennium van Deliciousness

Met meer dan een decennium ervaring onder hun riem, heeft Fresh-A-Licious zich niet alleen gespecialiseerd in het maken van de beste Belgische frietjes, maar hebben ze ook het fenomeen “loaded fries” tot een kunst verheven. Kun je je voorstellen? Een royale portie friet, beladen met allerlei lekkernijen die je smaakpapillen doen dansen!

fresh a licious foodtruck loaded fries

Waarom een Foodtruck?

Ruim tien jaar geleden zag het team achter Fresh-A-Licious een gat in de markt. Maar het was niet alleen deze zakelijke intuïtie die hen in de richting van de foodtruck-business stuurde. Hun oprechte liefde voor eten speelde een grote rol. En waar komt hun passie vandaan? Een unieke combinatie van een liefde voor oude auto’s gecombineerd met heerlijk eten. Een perfecte formule als je het ons vraagt!

” Fresh-A-Licious is sinds 2012 een gevestigde waarde in het food truck landschap.

Tweemaal de Charme

Het succes van Fresh-A-Licious is onmiskenbaar. Met twee foodtrucks die momenteel in bedrijf zijn, blijven ze de harten (en magen) van hun klanten veroveren. En wat maakt hen zo bijzonder? Hun commitment om de beste frietjes te serveren, de retro en zelfgemaakte uitstraling van hun foodtrucks, en hun jarenlange ervaring in de branche.

Een Schreeuw van Respect

In de sprankelende wereld van foodtrucks wil Fresh-A-Licious een speciale shout-out geven aan Mi! foodtrucks. Een teken van respect en broederschap in deze culinaire carrousel.

Wat is de Specialiteit?

Als je je afvraagt wat je absoluut moet proberen bij de Fresh-A-Licious foodtruck, dan zijn het zonder twijfel de LOADED FRIES. Een culinaire ervaring die je niet wilt missen!

Dromen en Ambities

Hoewel ze al zoveel hebben bereikt, blijft het team achter Fresh-A-Licious gedreven door één eenvoudige droom: hun klanten blijven tevreden stellen.

Waar kun je ze vinden?

Benieuwd waar je deze culinaire sensatie kunt beleven? Als je geluk hebt, recht in jouw tuin als je besluit ze te boeken! Of anders kun je ze vangen op de Cali Cantina on tour, elke maand in de zomer bij HAP in Pulle.

Vind & boek Fresh A Licious Foodtruck

Een foodtruck nodig voor je feest? Dan ben je bij Foodtruckbestellen op het juist adres! Ontdek meer dan 1000 foodtrucks op onze website.

Mobiele versie afsluiten