Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Dé gezonde foodtrend van 2021: waarom iedereen valt voor vegan foodtrucks

Wie zegt dat een lekkere maaltijd altijd dierlijke producten moet bevatten? Eerlijk? Veel mensen. Nog eerlijker? Zij hebben vast nog nooit een topper van een vegan gerecht geprobeerd. Vegan eten en leven wint aan populariteit. Just East (nu Takeaway.com) bekroonde veganisme tot één van de top consumententrends in 2020. Geen wonder dat onze vegan foodtrucks zo sterk scoren!
Foodtruck trend 2018 Vegan

Wie zegt dat een lekkere maaltijd altijd dierlijke producten moet bevatten? Eerlijk? Veel mensen. Nog eerlijker? Zij hebben vast nog nooit een topper van een vegan gerecht geprobeerd. Vegan eten en leven wint aan populariteit. Just East (nu Takeaway.com) bekroonde veganisme tot één van de top consumententrends in 2021. Geen wonder dat onze vegan foodtrucks zo sterk scoren!

Bewust eten en leven

Consumenten worden steeds bewuster van alle producten die in hun lichaam terechtkomen. Van de oorsprong van ingrediënten en de invloed die ze hebben op het milieu. Ze nemen doordachte beslissingen op ‘t vlak van voeding en levensstijl. Het is dus niet vreemd dat vegan gerechten de wereld veroveren.

Foodtrend 2018 Vegan

Nog meer topgerechten van onze foodtrucks?

Ontdek de lekkerste gerechten van onze foodtrucks.

Hoe sterker de trend, hoe lekkerder het eten

Je zag het al in kleine vegan lunchbars, in grote ketens en zelfs in duurdere restaurants. Vegan is overal. Ook foodtrucks spelen mooi in op dé gezonde foodtrend van 2018. En dat is maar mooi ook. Hoe sterker de trend, hoe meer creativiteit en lekkere gerechten. Doordat vegan gerechten steeds toegankelijker worden ontstaan er meer en meer alternatieven, en die zijn om je vinger bij af te likken!

Vegan gerechten zijn namelijk niet alleen een bewuste keuze. Plantaardig eten is véél meer dan dat:

  • kleurrijk, fris en mooi om naar te kijken;
  • intens smaakvol, zeker als je werkt met veel umami smaken als knoflook, zeewier en paddenstoelen;
  • creatief en vernieuwend, en laat je dingen ervaren die je nooit eerder proefde;
  • boordevol structuur en textuur;
  • gezond en geeft je een goed gevoel.

Foodtruck trend 2018 Vegan

Vegan foodtrucks: meer dan groenten

En wie dacht dat vegan foodtrucks alleen maar groenten-lovers kunnen bekoren? Think again! Vegan gerechten zijn zoveel meer dan enkel groenten. Het zijn kruidige stoofpotjes, frisse fruitbereidingen, en knapperige taco’s. Zélfs burgers staan op het menu. Zonder vlees weliswaar, maar vol smaak en plezier.

Ben jij al gevallen voor de vegan foodtruck trend?
Probeer het uit, en verras jezelf.

succesvolle foodtruck succes

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je bedrijfsfeest. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht