Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Huur de beste foodtrucks voor je feest

Ontdek de essentie van gezelligheid en sfeer met onze foodtrucks! Een culinaire reis die elke smaakpapil prikkelt, van sappige burgers tot authentieke pasta, knapperige pizza, smaakvolle exotische taco’s, en zelfs een uitgebreide BBQ. Laat je gasten genieten en maak indruk met een onvergetelijke eetervaring!

Vind & boek heerlijke foodtrucks

Maak je feest onvergetelijk met een foodtruck! Zorg voor een smakelijke sensatie met onze rijdende keukens, perfect voor het serveren van hapjes en drankjes. Elk feest wordt een succes met onze versheid, creativiteit en overheerlijke gerechten. Ontdek en boek vandaag nog de ideale foodtruck voor jouw evenement!

Waarom foodtrucks?

Foodtrucks zijn de nieuwste trend en bieden een unieke culinaire beleving: op maat gemaakte, thematische gerechten die op elke locatie of zelfs bij jou thuis geserveerd worden! In Vlaanderen wemelt het van deze gastronomische parels.

En hoe kom je bij deze smaakmakers terecht? Eenvoudig, via Foodtruckbestellen.be! Wij maken het je gemakkelijk: met onze gebruiksvriendelijke zoekfuncties ontdek je snel de ideale foodtruck die past bij jouw smaakvoorkeur. Daarnaast helpen we je ook met het vinden van evenementenlocaties in Vlaanderen die aan jouw wensen voldoen, zoals capaciteit, parkeergelegenheid en andere faciliteiten.

En dat niet alleen: krijg een helder visueel overzicht van alle beschikbare diensten in jouw gekozen regio. Dit is je kans om de culinaire hoogstandjes van onze foodtrucks optimaal te ervaren!

Hoe werkt Foodtruckbestellen.be?

Kies

Kies uit 1313 foodtrucks op ons platform. Maak gebruik van de filter om je zoektocht te vereenvoudigen.

Boek

Boek de gewenste foodtruck rechtstreeks bij de eigenaar of vraag een algemene offerte aan bij alle foodtrucks.

Geniet

Geniet van een geweldige ervaring en maak er een onvergetelijke dag van!