Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Huwelijk, bedrijfsfeest of borrel? Deze 5 premium mobiele cocktailbars brengen het naar een hoger niveau!

Wist je dat er naast foodtrucks ook een heleboel fantastische mobiele cocktailbars zijn? Wij selecteerden voor jou 5 premium mobiele cocktailbars die je feest naar een hoger niveau zullen brengen.
mobiele cocktailbars

Bedrijfsfeest, borrel of huwelijk? Het maakt niet uit wat voor een feest je organiseert, één ding maakt iedereen blij: een goede cocktail! Wist je dat er naast foodtrucks ook een heleboel fantastische mobiele cocktailbars zijn? Wij selecteerden voor jou 5 premium mobiele cocktailbars die je feest naar een hoger niveau zullen brengen. Ontdek ze vandaag en geniet meteen van een onvergetelijk feest!

Bar Jules & Georges

mobiele cocktailbars

Bij bar Jules & Georges stel je zelf het assortiment aan dranken samen. Daarmee is deze mobiele cocktailbar geschikt voor élk evenement! Je kunt kiezen uit twee soorten foodtrucks: Bar Jules, een prachtige oldtimer van ’78 of Bar Georges: een écht bruin café, inclusief toog.

Cocktail Crush

mobiele cocktailbars

Bij Cocktail Crush hebben ze – what’s in a name – één grote ‘crush’: cocktails uiteraard! Vanuit een ouderwetse caravan die omgetoverd is tot een mobiele bar serveren ze de allerlekkerste drankjes. En dat doen ze in stijl: de mobiele bar is uitgerust met vintage verlichting en een prachtige houten bar. Zowel de cocktails als de bar zelf ademen feest!

Rob’s Rum ’n Roll

mobiele cocktailbars

Rumliefhebbers opgelet! Bij Rob’s Rum ’n Roll kun je niet alleen de lekkerste rumsoorten proeven, ze maken er ook  fantastische cocktails op basis van rum, warme rumdranken en rum flavoured bier. Voor de niet-alcoholdrinkers serveert deze mobiele cocktailbar bovendien smakelijke mocktails. Rock je feest met Rob’s Rum ’n Roll!

Ginclusive

mobiele cocktailbars

Wie houdt er nu niet van een fijne gin-tonic? Bij Ginclusive brengen ze gin naar een nieuwe level: hier serveren ze maar liefst elf verschillende soorten unieke, kwalitatief hoogstaande gins. Kende je bijvoorbeeld Jinzu, Z44 of Rives 1880? Die en nog veel meer andere heerlijke ginsoorten vind je bij Ginclusive. Proost!

Bar ZaR

mobiele cocktailbars

Wie Bar ZaR inhuurt is verzekerd van succes: de hoofdbarman is winnaar van de cocktailcompetitie Bacardi Legacy Benelux! Bar ZaR heeft al tien jaar ervaring en stond onder meer op Tomorrowland. Maak samen met hoofdbarman Maxime Biot de drankenkaart met allerhande heerlijke cocktails, of kies voor mocktails, gin-tonics en andere dranken. Hun motto: ‘The sky is the limit’!

Dorst gekregen? Op foodtruckbestellen.be vind je meer dan 160 fantastische mobiele cocktailbars. Filter op cocktails en vind de perfecte cocktailtruck voor jouw evenement.

mobiele cocktailbars

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele fantastische foodtrucks kan vinden en boeken voor je feest. Geniet met vrienden en familie samen van heerlijk eten en fijne drankjes. Voor een onvergetelijke ervaring!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht