Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Ontdek: de 5 foodtrucks met de állerlekkerste hamburgers!

Het is zo ongeveer dé klassieker in de wereld van foodtrucks: de hamburger. Dat die nog lang niet 'uit' is en talloze overheerlijke nieuwe variaties kent, dat bewijzen deze 5 foodtrucks. Omdat bijna iedereen wel houdt van een heerlijke, goede hamburger zochten wij voor je uit wat de állerlekkerste foodtrucks met hamburgers zijn!

Het is zo ongeveer dé klassieker in de wereld van foodtrucks: de hamburger. Dat die nog lang niet ‘uit’ is en talloze overheerlijke nieuwe variaties kent, dat bewijzen deze 5 foodtrucks. Omdat bijna iedereen wel houdt van een heerlijke, goede hamburger zochten wij voor je uit wat de állerlekkerste foodtrucks met hamburgers zijn!

Oto Burger

foodtrucks met hamburgers

Wie houdt van vers, eerlijk voedsel moet bij Oto Burger zijn. De hamburgers van Oto zijn gemaakt van 100% vers en lokaal rundvlees. Maar wat is een hamburger nu onder friet? Precies! Die frietjes maken ze bij Oto zelf, en ze worden heerlijk in de schil gebakken. Traditioneel comfortfood op zijn best!

Delicious Burgers

foodtrucks met hamburgers

Dat een hamburger niet zomaar een hamburger hoeft te zijn weten ze bij Delicious Burgers als geen ander. Maar liefst 22 verschillende soorten hamburgers maken ze bij deze foodtruck! Van een hamburger met honingmosterdsaus, walnoten en brie tot een burger met mango, parmaham, rucola en rode-pestosaus: dit zijn hamburgers voor de echte fijnproever. Alle sauzen zijn huisgemaakt en voor de vegetariërs zijn er vega-burgers!

Noodle Burger

foodtrucks met hamburgers

Fan van de Aziatische keuken én van hamburgers? Check dan Noodle Burger! Bij deze foodtruck maken ze hun hamburgers net even anders: in plaats van op een traditioneel broodje worden de burgers geserveerd op ‘noodle buns’: een met hand gemaakt broodje op basis van noodles! De noodle buns zijn belegd met oosterse garnituren, huisgemaakte Aziatische saus en hamburgers van rundvlees, kip of een vegetarische variant. Heerlijk!

Boppin’ Burgers

foodtrucks met hamburgers

Zin in een échte gourmetburger van de meest bijzondere soorten vlees? Dan moet je bij Boppin’ Burgers zijn! Hier serveren ze bijvoorbeeld Iberico-hamburgers en burgers van – jawel – krokodil! Het vlees komt van een lokale kwaliteitsslagerij; het krokodillenvlees en andere exotische vleessoorten zijn afkomstig van een gespecialiseerd bedrijf. Alles is bovendien vers en huisgemaakt. Hamburger-avonturiers: dit is de koning onder de foodtrucks met hamburgers voor jullie!

BurgerArt

foodtrucks met hamburgers

What’s in a name? Bij BurgerArt hebben ze het maken van hamburgers tot een ware kunst verheven. De hamburger zijn – zoals het hoort – helemaal zelfgemaakt en voorzien van diverse heerlijke toppings. Een verse hamburger met bijvoorbeeld mozzarella, pesto en zongedroogde tomaatjes, bijvoorbeeld. Leuke bonus: alle hamburgers van BurgerArt zijn vernoemd naar kunstenaars!

mobiele cocktailbars

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele fantastische foodtrucks kan vinden en boeken voor je feest. Geniet met vrienden en familie samen van heerlijk eten en fijne drankjes. Voor een onvergetelijke ervaring!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht