Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Ijswagens: de meest verfrissende ijs foodtrucks van ’t land

It’s getting hot in here. Letterlijk. Het is een warme zomer, dat kun je wel zeggen. De tropische temperaturen zijn niet te stoppen! Het ideale moment om jezelf te trakteren op een ijsje. Wij zetten vijf verfrissende ijs foodtrucks op een rij, waar iedereen van geniet tijdens deze hete dagen.
Ijs foodtrucks

It’s getting hot in here. Letterlijk. Het is een warme zomer, dat kun je wel zeggen. De tropische temperaturen zijn niet te stoppen! Het ideale moment om jezelf te trakteren op een ijsje. Wij zetten vijf verfrissende ijs foodtrucks op een rij, waar iedereen van geniet tijdens deze hete dagen.

Wele’s Ambachtelijk ijs: Nostalgische ijsjes

Ijs zoals het het hoort. Zoals je het kent van vroeger. Van de ijswagen die bij je thuis langs reed, met het herkenbare deuntje waar je kinderhart blij van werd. Wele’s Ambachtelijk Ijs maakt het lekkerste artisanale ijs. Op het menu? De klassiekers als chocolade & vanille, maar ook heerlijke seizoensgebonden speciallekes.

Fruges: Frozen yoghurt ijs

Hipper dan hip, dat is Fruges. Deze ijs foodtruck maakt ambachtelijk frozen yoghurt ijs (of froyo, voor als je ‘t écht hip wilt). Niet zomaar froyo, maar ijs van vers fruit en biologische yoghurt. Geen kleurstoffen en smaakversterkers, alleen het allerbeste van de natuur. Ook de crumbles en verschillende soorten coulis zijn volledig huisgemaakt.

Mookies: Ice cream cookies

Hou je van ijs, maar wil je toch ook iets knapperig om in te bijten? Maak kennis met Mookies: deze foodtruck maakt ice cream cookies. En of dat een succes is! Dit vernieuwend top concept wordt geweldig onthaald door iedereen die ervan proeft. Heerlijk als dessert, maar stiekem ook als tussendoortje.

Pablo’s Ijscobar: Ijs van de plaat

De nieuwkomer van ‘t jaar? Ijs van een ijsplaat. Dit soort ijs steelt de show op social media. Het is dan ook niet vreemd dat deze foodtruck een echte topper is. Een plezier om te naar te kijken en nog lekkerder om weg te likken. En het beste van dit alles? Pablo’s Ijscobar heeft wel 100 smaken om uit te kiezen. Er is geen twijfel mogelijk: Pablo’s Ijscobar heeft echt voor élke goesting een smaak.

Ice Jewels: Ijslolly’s en poptails

De meest verfrissende foodtruck van ze allemaal? Dat moet Ice Jewels wel zijn. Deze ijs foodtruck maakt artisanale ijslolly’s, puur op basis van verse vruchten. Ice Jewels heeft een vijftiental smaken gecreëerd. Allemaal even origineel. Wat dacht je van citroen en gember? Of misschien is framboos en munt meer jouw ding? En euh, de ijsjes zijn ook geschikt voor volwassenen, op late zomeravonden. De poptails van Ice Jewels zijn heerlijke cocktails op een stokje. Proefkonijnen genoeg!

Plan jij binnenkort dus een gezellige barbecue met je buren? Of sluit je deze warme werkweek af met je collega’s? Boek nog snel een verfrissende ijs foodtruck en koel even af. Je weet nooit wanneer de zon weer zakt.

 

Nog meer topgerechten om de zomer mee te vieren?

Ontdek de lekkerste gerechten van onze foodtrucks.

 

foodtrends voor 2018

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo spannende nieuwe gerechten & de lekkerste foodtrends voor 2017 & boek een foodtruck voor je evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht