Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Is een foodtruck altijd ongezond? Deze 6 gezonde foodtrucks bewijzen het tegendeel!

Voel je niet langer schuldig na het verorberen van een hartige of zoete snack! Deze 6 foodtruck-koks kennen de nieuwe voedingsdriehoek én doen er ongelofelijke dingen mee. Ontdek 6 heerlijke gezonde foodtrucks voor elk moment van de dag.
gezonde foodtrucks

Voel je niet langer schuldig na het verorberen van een hartige of zoete snack! 6 foodtruck koks kennen de nieuwe voedingsdriehoek én doen er wat mee. Ze toveren met groenten, kiezen voor een pure keuken en zorgen voor een mix van smaken. Ze bewijzen dat plantaardige voedingsstoffen een verrijking zijn voor diverse gerechten. Het gaat om snacks die garant staan voor smaak, kleur en nog lang nagenieten. En ja hoor, je moet er niet aan twijfelen dat de vertering ervan zorgt voor een extra energieboost!

Soep & Smoothies foodtruck

Zeiden we niet iets over een mix van smaken? Soep & Smoothies zorgt hiervoor! Ze bieden je warmte met een lekkere kom soep. Ze bieden je koelte met een fruitige verfrissing. Eer Prince met een Purple Rain smoothie of kies voor het groene goud. Ben je een schattenjager of eerder een muziekfan? Het bepaald de keuze tussen soep of smoothie!

Ibizabouff foodtruck

Ibiza doet het hart van haar toeristen sneller kloppen met beats én culinaire hoogstandjes. Je wist het misschien niet, maar genieten van eten vormt een belangrijk onderdeel van het eiland. Zo vooruitstrevend het eiland is, zo vooruitstrevend zijn de menu’s. Daniel en Wendy zijn verliefd geworden op Ibiza’s keuken. Die liefde reist mee met foodtruck Ibizabouff. Wees maar zeker dat hun liefdevol bereide gerechten je raken. Gezonde én lekkere gerechtjes, smoothies, sapjes, etc. Daar val je toch als een blok voor?

ESO ES foodtruck

Gezonde voeding, het doet je verbazen! Gezond eten is meer dan letten op koolhydraten, calorieën of vetten. Gezond eten is smullen van culinaire specialiteiten en tegelijkertijd nieuwe continenten ontdekken. Foodruck ESO ES brengt Spaans-Amerika naar Europa. Van Spaanse tapas tot Zuid-Amerikaanse taco’s, arepas, burritos tot empanadas,… Wedden dat je na een hap van één van deze gerechtjes “Dat is het!” roept? De verschillende smaken en geuren zullen je zeker weten te bekoren.

Pasado

Vroeger vergaarden stoere ridders zich rond de tafel. Nu verzamelen echte Bourgondiërs zich rond de pannen van foodtruck Pasado. Het zorgt voor een volkse sfeer gevoed door gerechten uit de Mediterraanse, Mexicaanse, Aziatische en Vlaamse keuken. Uiteraard lekker én vooral gezond. Nippend aan een aperitief kunnen de mensen kijken hoe gerechten live worden klaargemaakt. Houd je wapens bij de hand, want aanvallen mag!

Mister Pitz’illa

Als je op de naam afgaat, zou je denken dat foodtruck Pitz’illa staat voor pizza en pitta. Het is een misvatting! Wil je op jouw feestje eens iets anders dan hamburgers, pizza of frieten? Ben je een voorstander van de gezonde en voedzame keuken? Je bent aan het juiste adres, euh foodtruck! Pitz’illa durft van de oersnack een gezonde variant te maken. Ze behouden de gekende knapperige bodems, maar plooien deze om. Het resultaat is een gezonde snelle hap, die uitblinkt qua kwaliteit en versheid. Verbazingwekkend lekker!

Mister Pitz'illa

Makadam foodtruck

“No fa(s)t food for me”, het motto van Sandra en Steven. Met hun foodtruck Makadam willen ze jouw doen ervaren hoeveel mogelijkheden er zijn met gezonde voeding. Ze willen hun gezonde en evenwichtige eetpatronen met je delen. Ze willen je tonen dat ook burgers, gezond kunnen zijn. Een burger met chili con carne, een curry- of gierstburger. Drie maal keuze, afhankelijk van wat jij aandurft. Wat je ook kiest, je zal merken dat er een duidelijke link is tussen voeding, energie en gezondheid.

 

Geef je energieniveau én immuunsysteem een opkikker. Hiervoor zijn groenten en fruit het beste medicijn! Vergeet niet, je lichaam is een tempel. Verras het met al wat delicieus en voedzaam is!

Op zoek naar gezonde gerechten om jouw lichaam te vieren?

Ontdek de lekkerste gerechten van onze foodtrucks.

 

foodtrends voor 2018

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo spannende nieuwe gerechten & de lekkerste foodtrends en vergeet niet: boek een foodtruck voor je evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht