Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Je food truck verkopen? Ontdek ons advertentiepakket!

Je food truck verkopen kan vanaf heden ook via ons advertentiepakket! Zo bereik je meteen het juiste publiek op de eenvoudigste manier!
Je food truck verkopen

Waarom je food truck verkopen op Foodtruckbestellen.be?

Dagelijks wordt ons platform door meer dan 100 bezoekers bezocht. Dat is ongeveer zo’n 3000 bezoeken per maand en dit door geïnteresseerde food truck eigenaars en/of liefhebbers van food trucks.

Dat maakt dat Foodtruckbestellen.be de ideale plaats is om jouw food truck te verkopen. Daarom bieden wij vanaf heden ook een interessant advertentiepakket aan om zo eenvoudig het juiste publiek te doen bereiken om snel je food truck te verkopen!

Je Food truck verkopen? Neem dan ons advertentiepakket!

Laat Foodtruckbestellen.be jou helpen om je food truck zo snel mogelijk te verkopen. Dit is wat je zal krijgen:

Een duidelijke advertentie

We ontwerpen en plaatsen van de advertentie op onze site. Dit op een duidelijke plaats met bewegend beeld zodat het opvalt. Een voorbeeld krijg je hier:

Food truck verkopen?

Vervolgens zorgen we voor het juiste publiek:

Via mail

Een mail die wordt opgemaakt en verstuurd naar 180+ food truck eigenaars in ons bestand.

Via een specifieke pagina

Een specifieke pagina wordt ontworpen op onze website die kan worden aangevuld met foto’s, contact formulier en informatie over de food truck (bouwjaar, km’s..).

Via Sociale media

Wij verspreiden en plaatsen de advertentiepagina op onze sociale media met een bereik van +10 000 contacten die Foodtruckbestellen.be leuk vinden en volgen (= de ideale markt).

Wat is de prijs voor dit advertentiepakket?

Voor dit totaalpakket betaal je slechts 150 euro per maand voor minstens 3 maanden. Nadien kan dit ten alle tijden worden stopgezet via mail of telefoon.

Meer informatie? Contacteer ons via info@foodtruckbestellen.be

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is een food truck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten! Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht