Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Fotografen en food trucks gaan hand in hand!

Bij Foodtruckbestellen.be streven we naar een totaalpakket voor een geweldige ervaring. Daarbij worden veel feesten georganiseerd waar food trucks & fotograven hand in hand gaan.
Fotograaf food truck

Je boekt een food truck voor een feest? Dan is een fotograaf meer dan welkom!

Ben je een fotograaf en zoek je naar een unieke manier om meer opdrachten binnen te krijgen? Ontdek dan ons advertentiepakket op maat gemaakt voor fotografen!

Waarom?

Bij Foodtruckbestellen.be streven we naar een totaalpakket voor een geweldige ervaring. Daarbij worden veel feesten georganiseerd waar food trucks & fotografen hand in hand gaan. Dit willen we graag aanbieden via het platform in de vorm van een advertentie.

Hoe werkt het?

Op ons platform komen gemiddeld 30-50 bezoekers per dag (900 – 1500 per maand) om food trucks te vinden en te boeken voor hun feest. Dit wordt gedaan voor allerlei gelegenheden waar ze geregeld ook een fotograaf voor nodig hebben. Gebaseerd op wat bezoekers boeken, bieden wij de gepaste advertentie op maat aan.

Hoeveel kost dit?

Voor 49,50 euro per maand kan je ongelimiteerd opdrachten binnen krijgen per type feest dit is bij aanvang van min. 3 maanden. Nadien kan je dit ten alle tijden opzeggen via mail of telefoon.

Bijvoorbeeld: Je wenst voor trouwfeesten gevonden te worden, dan betaal je 49,50 euro per maand voor een advertentie die geplaatst wordt op de pagina van trouwfeesten naar jouw website.

Meer informatie?

Contacteer ons gerust via info@foodtruckbestellen.be of bezoek onze website en vraag meteen een advertentie aan!

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is een food truck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten! Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Foodtruck in de kijker: Frietmobiel d’Aa

In de bruisende wereld van mobiele gastronomie neemt Frietmobiel d’Aa een unieke plaats in. Als een gevierde ambassadeur van de Belgische frituurcultuur, brengen ze niet alleen een stukje nationale trots naar je toe, maar ook een rijke traditie van vakmanschap en culinaire passie.

Stuur ons een bericht