Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Deze mobiele bars brengen je ongetwijfeld in kerstsfeer!

In kerstsfeer komen? Dat doe je met deze mobiele bars van foodtruckbestellen.be! Wij geven je onze top 4 foodtrucks om je bij op te warmen.
kerstsfeer met foodtrucks

De temperaturen zijn gedaald, de nachten langer: binnenkort is het weer kerst! En wat is er nu fijner als het buiten koud en donker is dan een foodtruck met heerlijke drankjes om bij op te warmen? Wij zetten een aantal mobiele bars voor je op een rijtje die je gegarandeerd in de kerstsfeer zullen brengen!

 Me Gusta coffee & sweets

kerstsfeer-me gusta

Bij Me Gusta’s retro koffiecaravan zorgt een volleerd barista voor een perfect gezette cappuccino, espresso, lungo en alles wat je verder nog kan verzinnen. Hier is koffie serious business! Naast alle klassiekers word je bij Me Gusta ook verwend met diverse speciale koffies. Wat te denken van een butterscotch koffie bijvoorbeeld? Mjam!

THEES theecaravan

kerstsfeer-thees-theecaravan

Wie verlangt er soms niet naar: een grote kop warme thee terwijl het buiten stormt en sneeuwt. Heerlijk! Bij de Theecaravan heb je keuze uit een groot assortiment biologische thee. Daarnaast hebben ze heerlijke homemade ijsthee en gebak.

De Buurvrouw

kerstsfeer-de-buurvrouw

Kom eens gezellig op de koffie bij de buurvrouw! Deze mobiele bar ademt nostalgie. Hier kun je terecht voor een ouderwets goede tas koffie, verschillende soorten thee en warme chocolademelk. En voor de echte koukleumen onder ons serveert de buurvrouw diverse straffe koffies, zoals bijvoorbeeld Irish Coffee. Lekker!

Koffieshop August

kerstsfeer-koffieshop-august

Koffieshop August serveert niet alleen lèkkere koffie, de koffie is ook nog eens ‘eerlijk’: hij wordt gemaakt van bonen waaraan de koffieboeren in de producerende landen een faire prijs over houden. Dubbel hartverwarmend! Extra leuk: de warme drank wordt geserveerd vanuit een oude brandweerwagen!

Tati Mobiel

kerstsfeer-tat-mobiel

De barista van Tati Mobiel serveert koffie in stijl! Vanuit een prachtige retro 1967 Lambro maakt hij de mooiste koffiecreaties voor je klaar, gemaakt van ambachtelijk gebrande bonen uit Tati’s eigen koffiebranderij. Zin in iets lekkers voor bij de koffie? Dat is geen probleem bij Tati: trakteer jezelf op hun huisgemaakte spekken & andere zoetwaren!

Nog meer hartverwarmende foodtrucks vinden om in kerstsfeer te komen? Foodtruckbestellen.be heeft meer dan 100 mobiele bars die koffie en andere warme dranken schenken!

kerstsfeer foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht