Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Een nieuwjaarsreceptie organiseren met foodtrucks? Zo begin je er aan!

Plannen om een nieuwjaarsreceptie te organiseren? Maak dan eens gebruik van foodtrucks! Met foodtrucks heb je keuze uit een enorm scala aan opties
nieuwjaarsreceptie met foodtrucks

Plannen om een nieuwjaarsreceptie te organiseren? Maak dan eens gebruik van foodtrucks! Met foodtrucks heb je keuze uit een enorm scala aan opties, van klassieke borrelhapjes tot fancy champagne. En het is nog eens gemakkelijk ook! Maar hoe pak je dat nu aan? Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje.

Buiten kijf staat: een borrel organiseren was nog nooit zo simpel en leuk als met foodtrucks!

1. Begin op tijd

De meest populaire foodtrucks zijn al ruim van tevoren volgeboekt. Begin dus tijdig met zoeken! Zo voorkom je dat jouw droomtruck niet meer beschikbaar is op de gewenste datum. Des te vroeger je erbij bent, des te groter de keuze en dat betekent: de beste foodtrucks en zo min mogelijk stress!

2. Gebruik onze filters

De keuze is reuze, maar als je slim gebruik maakt van onze handige filters dan vind je snel precies de foodtruck die bij jou past. Zoek je bijvoorbeeld een foodtruck die zich vooral richt op drankjes? Filter dan eens op mobiele bars en tapwagens. Van cocktails tot bieren, van wijnen tot champagnes: je vindt het! Snacks erbij? Kies bijvoorbeeld voor de filter ‘fingerfood‘. Vergeet bovendien niet de locatiefilter te benutten: zo weet je zeker dat de foodtruck van jouw keuze ook bij jou in de regio komt.

3. Houd rekening met het aantal bezoekers

De gemiddelde foodtruck kan tussen de 100 en de 250 personen per uur bedienen. Voorkom dat je voor verassingen komt te staan en check bij de foodtruck van je voorkeur wat hun capaciteit is. Tip: je kunt ook filteren op het aantal personen per uur dat de foodtruck kan bedienen. Zo weet je zeker dat iedereen op tijd zijn drankje en hapje krijgt!

4. Denk out of the box!

Foodtrucks zijn er in alle soorten en maten. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat een truck voor. Alle kans dus om met iets anders en origineels te komen! Wat te denken van bijvoorbeeld een truck met diverse soorten gin-tonics? Ook qua snacks zijn de opties eindeloos: van argentijnse empanada’s tot een smakelijke mosselbar, alles kan! Dus, denk out of the box en maak van jouw nieuwjaarsreceptie er één die men nooit meer zal vergeten.

5. Geniet!

Met foodtrucks is je nieuwjaarsreceptie zó geregeld. Dat betekent weinig gedoe, smakelijke hapjes en heerlijke drankjes. Het belangrijkste devies is dan ook: geniet. Een betere start van het jaar is er niet!

nieuwjaarsreceptie foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht