Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Organiseer een onvergetelijke nieuwjaarsdrink met foodtrucks en Foodtruckbestellen.be

Organiseer een nieuwjaarsdrink met Foodtruckbestellen.be en maak er alvast een onvergetelijk 2018 van!
Organiseer een onvergetelijke nieuwjaarsdrink

Ben je op zoek naar een creatieve manier om het nieuwe jaar in te zetten? Organiseer een onvergetelijke Nieuwjaarsdrink met foodtrucks!

De missie

Het nieuwe jaar komt er aan en dat betekent een leuk moment om familie, vrienden en collega’s uit te nodigen voor een gezellige winter barbecue of leuke Nieuwjaarsdrink.

Het probleem

Jammer genoeg komt hier veel bij kijken en is het niet altijd even leuk om te organiseren. Bovendien wil je graag dat je gasten een leuk origineel feest krijgen, wat niet altijd eenvoudig is.

food truck op je kerstfeest

De oplossing

Gelukkig kan je met Foodtruckbestellen.be snel en eenvoudig één of meerdere foodtrucks bestellen die alle taken graag van je over nemen. Boek zonder problemen enkele leuke foodtrucks die de creatieve hapjes hebben waar jij naar op zoek bent en maak zo jouw Nieuwjaarsdrink onvergetelijk.

Geniet dit jaar meer van je gasten en de gezellige sfeer en doe eens wat anders! Organiseer een onvergetelijke Nieuwjaarsdrink met foodtrucks & Foodtruckbestellen.be

Welke foodtrucks boeken voor je Nieuwjaarsdrink?

Afhankelijk van je budget en aantal mensen kan je opteren voor volgende foodtrucks op je Nieuwjaarsdrink.

Foodtrucks met visFoodtrucks met burgersFoodtrucks met koffie

Hoe een foodtruck boeken voor je Nieuwjaarsdrink?

Surf naar ons platform en kies of filter uit de tal van mogelijke foodtrucks. Vraag vervolgens vrijblijvend een offerte aan bij een specifieke truck of maak gebruik van onze algemene offerte functie, waarbij je met 1 klik alle foodtrucks contacteert zodat je de beste offerte kan kiezen.
Binnen maximaal 2 dagen krijg je antwoord van de desbetreffende foodtrucks zodat je het kerstfeest goed en tijdig kan plannen. Klaar om te genieten?

Boek een foodtruck met Foodtruckbestellen.be

Foodtruckbestellen.be is een online boekingssysteem voor foodtrucks. Vind en boek snel de gewenste foodtruck voor je receptie of Nieuwjaarsdrink.

Vragen? Contacteer ons gerust via info@foodtruckbestellen.be

Food truck huren? Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is een foodtruck boekingsplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten! Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht