Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

10 Foodtrucks met super originele namen

Wij maakten een lijstje van 10 creatieve foodtruck namen die nog maar eens aantonen dat foodtruck chefs niet alleen super kookskills hebben, maar ook een flinke portie humor.

10 Foodtrucks met super originele namen

Er is geen ontkomen meer aan: originele foodtrucks hebben de wereld van catering overgenomen. De handige bestelbusjes verkopen originele en heerlijke maaltijden, van hotdogs met een twist tot fruitige smoothies. De eigenaars van de foodtrucks zijn alvast creatief in het uitrusten van hun truck. Opvallende kleuren en grote borden mogen daarbij niet ontbreken, maar vooral de naam springt vaak in het hoog. Wij maakten een lijstje van 10 creatieve foodtruck namen die nog maar eens aantonen dat foodtruck chefs niet alleen super kookskills hebben, maar ook een flinke portie humor.
Een swingende maaltijd met Boppin’ Burgers

foodtrucks met super originele namen - Boppin Burgers

De eigenaars van Boppin’ Burgers houden waarschijnlijk wel van een feestje, want to bop is Engels voor dansen op pop muziek. Verwacht je dus aan een swingende maaltijd, met heerlijke burgers met vlees van superieure kwaliteit.

De sfeer van op kot met de kok madam

foodtrucks met super originele namen - kok madam

Als je bent opgegroeid in de jaren ’90 herinner je je ongetwijfeld nog het razend populaire VTM-programma De Kotmadam. De chefs van deze foodtruck kende dit programma alleszins nog, en liet zich er meteen door inspireren, want samen vormen ze de Kok en zijn Madam.

Afspraak voor een heerlijk gerecht? Dat doe je bij Meating Point!

foodtrucks met super originele namen - meating point
Zin in een heerlijke portie vlees? Met een foodtruck met de naam Meating Point weet je alvast waar je je aan kunt verwachten. Maar naast verschillende originele hamburgers, zoals bijvoorbeeld een pink burger, serveert deze retro truck ook vis en veggie burgers.

Een piaggio? Dat is My cup on wheels!

foodtrucks met super originele namen - My cup on wheels
Het moet niet altijd groot-groter-grootst zijn, moet de eigenaar van MY CUP ON WHEELS gedacht hebben. Deze barista koos dan ook voor een piaggio, die werd uitgerust met een superieure koffiemachine. De naam verwijst naar het kleine uiterlijk van deze foodtruck, maar mispak je niet: de truck heeft alles om te voorzien in een welverdiende koffiepauze.

Heerlijk bubbelen met De Bubbelbar

foodtrucks met super originele namen - de bubble bar
In de wereld van originele foodtrucks mag uiteraard ook champagne niet ontbreken. Een feestje wordt immers pas echt leuk als er wat bubbels aanwezig zijn en dat weten ook de eigenaars van De Bubbelbar. De naam zegt het alvast: aan deze bar moet je zijn voor een feestelijk glaasje bubbels. Dat ze ook nog eens smaakvolle hapjes serveren, is helemaal mooi meegenomen!

Fresh & delicious food van Fresh-a-licious

foodtrucks met super originele namen - fresh-a-licious
Deze foodtruck serveert niet alleen fresh food, maar ook nog eens delicious food. Breng die twee samen en, jawel, je hebt FRESH-A-LICIOUS. Naast heerlijke frietjes met verse stoverij hebben ze ook een mobiele bar en leggen ze de focus ook op hot-dogs!

Heerlijk eten met Buon Appetito

foodtrucks met super originele namen - Buon appetito
Als er één volk is dat wel wat afweet van heerlijk eten is het de Italianen. Deze retro foodtruck kreeg dan ook een naam die zoveel betekent als Smakelijk in het Italiaans, en belooft je alvast te verrassen met heel wat smaakvolle hapjes. Buon Appetito!

Freedom & spirit met Wild at Heart BBQ!

foodtrucks met super originele namen - wild at heart bbq
De eigenaars van een foodtruck delen naast hun passie voor koken ook hun onconventionele karakter. Geen saaie keuken voor hen, want zij willen de baan op en mensen ontmoeten. De chef van Wild at Heart besliste om zijn foodtruck een naam te geven die zijn freedom spirit helemaal weergeeft.

Ongekend gegaard vlees met Smokers Food Truck

foodtrucks met super originele namen - smokers foodtruck
Laat je niet misleiden door zijn naam: de Smokers Food Truck verkoopt geen rookwaren. Wel maken ze gebruik van een Yoder Smoker voor supertraag gegaard vlees met een uitzonderlijke kleur en uitgesproken rooksmaak. Voor fans van ambacht en authenticiteit.

Verwen jezelf met G on the Spot

foodtrucks met super originele namen - G on the spot
Als er één naam niet mag ontbreken in het lijstje van creatieve foodtruck namen, is het G on the Spot. Met een knipoog naar de wereld van seks, serveert deze mobiele bar in retro stijl lekkere drankjes en hapjes. Niet voor zuurpruimen!

Ook een foodtruck gespot met een super originele naam? Contacteer ons!

Laat het ons weten zodat we onze lijst kunnen aanvullen.

bedrijfsfeest met foodtrucks

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele bbq foodtrucks kan vinden en boeken voor je feest. Geniet met vrienden en familie samen van heerlijk eten en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht