Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Regen en herfstwind? Dit zijn de 6 beste mobiele koffiebars om bij op te warmen!

Regen, kou en donkere luchten: de winter komt er weer aan. Eén ding doet een mens dan altijd goed: een heerlijke mok hete koffie, chocomel of thee. Daarom zochten wij voor je uit wat de 5 beste mobiele koffiebars zijn. Om heerlijk bij op te warmen!
mobiele koffiebars

Regen, kou en donkere luchten: de winter komt er weer aan. Eén ding doet een mens dan altijd goed: een heerlijke mok hete koffie, chocomel of thee. Daarom zochten wij voor je uit wat de 6 beste mobiele koffiebars zijn. Om heerlijk bij op te warmen!

Brughmans Espresso Bar

Bij Brughmans make ze koffie van een heerlijke blend van bonen uit Brazilië, Colombia, Guatamala en Indonesië, gebrand door de Antwerpse microbranderij Cross roast. En dat levert heerlijke koffie op! Naast espresso, cappuccino en andere espressospecialiteiten kun je bij Brughmans ook terecht voor een heerlijke irish coffee. Dat is dubbel opwarmen!

mobiele koffiebars

Caffè Cappuccio

Heerlijke ambachtelijk gebrande en versgemalen koffie, met liefde geschonken. Daar staat Caffè Cappuccio voor. En laat nu niet alleen de koffie geweldig zijn, dat is de retro Italiaanse Lander caravan van waaruit die geserveerd wordt evenzeer. Hartverwarmend!

mobiele koffiebars

Baroma

Latte art van het hoogste niveau, bereid door gediplomeerde barista’s. De koffie van Baroma is naast heerlijk ook een feestje voor het oog. Leuke bonus: je kunt bij Baroma ook de koffiebekers laten personaliseren!

mobiele koffiebars

Koffie @ home

Voor échte ouderwetse koffie moet je bij Koffie @ home zijn. Alle koffie van deze mobiele koffiebar is huisgebrand op een gerestaureerde ‘Le Grain’ brander uit 1955. Er is keuze uit maar liefst acht originele koffies en drie soorten blends. Voor de fijnproever!

mobiele koffiebars

Tati Mobiel

Een in 1967 gebouwde knalblauwe lambro: dat is een echte eyecather! Niet alleen dat: je krijgt hier ook nog eens overheerlijke door een barista bereide koffie. Die koffie is ook bij Tati ambachtelijk gebrand, en wel in Tati’s eigen koffiebranderij. Naast koffie biedt Tati ook een fijn assortiment aan zoetigheden voor bij de koffie. Fijn!

mobiele koffiebars

Michino’s Coffee Bar

Espresso, doppio, cappuccino en latte: Michino’s serveert alle klassieke koffiespecialiteiten. Maar daarnaast hebben ze ook nog eens twaalf soorten losse thee én verse warme chocolade melk (wit, bruin of fondant). Zin in een koffie (of een ander warm drankje) met een twist? Probeer dan eens de surprise drinks: koffie of chocomel met één van de 14 soorten aroma’s, afgewerkt met slagroom en diverse toppings.

mobiele koffiebars

Naast bovenstaande vermelde foodtrucks hebben wij nog meer prachtige koffiebars in ons assortiment:

de buurvrouw, il BerrettoTime2CoffeeRoasted EspressobarLa cantine du roiMobiele koffiebar IL FURGONECoffee Bar On WheelsBarista BanditsBarista Oscaaar caffè e bar Prosecco

Nog meer fijne mobiele koffiebars ontdekken? Je vindt ze op foodtruckbestellen.be: kies voor ‘koffie’ bij type foodtruck en voila!

Foodtruck verzekeren? 6 tips van Foodtruckbestellen.be

Deze lijst werd je aangeboden door Foodtruckbestellen.be & Foodtruckvinden.nl. Het populairste foodtruck boekingsplatform van België & Nederland!

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de fijnste foodtrucks, mobiele koffiebars en andere rollende keukens!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht