Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Ontdek een winter vol foodtrucks!

Foodtrucks alleen iets voor de zomer? Welnee! Er zijn namelijk heel veel fijne trucks die het hele jaar door werken en allerhande winterse lekkernijen serveren! Of je nu een indoor nieuwjaarsborrel of winter-foodtruckfestival organiseert, of juist een outdoor activiteit: een foodtruck met heerlijke warme dranken en winterse gerechten om bij op te warmen is altijd een succes.
Een winter vol foodtrucks
Foodtrucks alleen iets voor de zomer? Welnee! Er zijn namelijk heel veel fijne trucks die het hele jaar door werken en allerhande winterse lekkernijen serveren! Of je nu een indoor nieuwjaarsborrel of winter-foodtruckfestival organiseert, of juist een outdoor activiteit: een foodtruck met heerlijke warme dranken en winterse gerechten om bij op te warmen is altijd een succes.

Geen idee wat voor een foodtruck te boeken in de winter om de kou te verdrijven? Wij hebben wel een aantal suggesties!

  • Soep: makkelijk te verorberen en de perfecte opwarmen, en dus met recht het ideale wintervoedsel. En er valt enórm mee te variëren bovendien!
  • Stoofvlees! Diverse foodtrucks serveren klassieke frieten met stoof. En wat is er nu meer winters dan stoof?
  • Stoemp: van hete bliksem tot moderne varianten, bijvoorbeeld met erwten: stoemp is dé winterklassieker.
  • Vers van de BBQ: heerlijk gerookt en gegrild vlees. Laat je innerlijke caveman of -vrouw naar boven komen en verdrijf de kou met een groot stuk langzaam gegaard vlees!
  • Wijn op wielen: wie warmt er nu niet op van een fijn glas rode wijn? Dubbel hartverwarmend: glühwein!
  • Warme wafels: een oude vertrouwde, en met recht: een fijne mok warme choco erbij en je kunt iedere sneeuwstorm trotseren.

Tips: zo vind je de beste winterse foodtrucks

Op zoek naar fijne winterse foodtrucks? Met deze tips vind je zo snel en gemakkelijk mogelijk de perfecte foodtruck voor je borrel, feest of ander evenement:
  • Filter eens op ‘koffie’ om trucks te vinden met warme dranken. Ook ‘comfort food’ is een slim filter: winters voedels en comfort food vallen immers veelal samen!
  • Een concreet idee van wat je wil? Gebruik dan het zoekveld en zoek bijvoorbeeld op wijn‘, ‘wafels of stoofvlees om de gewenste truck te vinden.
  • Diverse foodtrucks hebben in de zomer andere producten dan in de winter. Zo zijn er trucks die ’s zomers ijs verkopen en in de winter soep. Kijk dus goed naar wat de trucks die je vindt aanbieden naast hun ‘zomerassortiment’ zodat je geen leuke foodtrucks mist!
Om je alvast op weg te helpen hieronder een aantal fantastische winterse foodtrucks!

Deze foodtrucks zijn ideaal voor de winter

Nog meer winterse foodtrucks vinden? Kijk snel op foodtruckbestellen.be en zoek naar de ideale foodtruck voor je event!

foodtrucks in de winter

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je winterfeest kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten waar je warm van wordt!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht