Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

6 geweldige voordelen van foodtrucks

Foodtrucks bieden tal van voordelen voor ieders feest! Om dit te verduidelijken zetten we 6 geweldige voordelen voor je op een rijtje.
voordelen van foodtrucks

Dat de foodtruck aan een grote opmars bezig is zal bij niemand onopgemerkt zijn gebleven. In diverse steden hebben tijdelijke festivals met mobiele keukens een grote vlucht genomen. In Antwerpen nemen ze zelfs de rol van de oude vertrouwde frietkot over… Wij zien de foodtruck echter liever als een fantastische extra aanvulling op het minstens zo fijne bestaande aanbod. Foodtrucks bieden namelijk tal van voordelen! Wij zetten 6 geweldige voordelen van foodtrucks voor je op een rijtje.

Waarom je volgende feest met foodtrucks zal zijn: 6 voordelen van foodtrucks

1. Verandering van spijs doet eten!

Met foodtrucks kun je enorm variëren. Op foodtruckbestellen.be staan op dit moment al meer dan 440 foodtrucks, wat betekent dat de keuze bíjna eindeloos is. Van cocktailbar tot Asian street food, van vegan & glutenvrij tot heerlijke ouderwetse wafels: voor iedere smaak en ieder type feest zijn er razend veel heerlijke opties.

2. Seizoensgebonden creatieve hapjes

Ijs in de winter? Liever niet! Veel foodtrucks bieden in de zomer andere menu’s en gerechten aan dan in de winter. Dat betekent dat je het aanbod aan lekkere hapjes & drankjes naadloos kan laten aansluiten op de seizoenen. Want laten we wel wezen: wie heeft er nu zin in ijsjes bij -5 °C? Of stoemp in de brandende zon? Dankzij foodtrucks heb je voor ieder seizoen de juiste lekkernij.

3. Snel en makkelijk

Als je een feest organiseert dan is één van de belangrijkste dingen de voorbereiding. Alles inrichten en klaar zetten is veel werk en kost tijd. Een foodtruck staat echter snel en zonder moeite klaar: gemiddeld hebben foodtrucks slechts twintig minuten nodig om helemaal ‘up and running’ te zijn. Heb jij mooi tijd om nog even een drankje te drinken voor de festiviteiten van start gaan!

Foodtrucks: de rollende juweeltjes voor jouw feest!

4. Rollende juweeltjes

Zonder een mooie aankleding geen fantastisch evenement, en dat is precies waarom foodtrucks zo ideaal zijn. Want wat ziet er nou leuker uit dan frieten uit een brandweerwagen of ijsjes uit een oud Italiaans busje? Foodtrucks bieden dankzij hun karaktervolle uitstraling toegevoegde waarde aan iedere locatie! Dus of je nu gaat trouwen of op een marktplein staat, een foodtruck is de ideale eye-catcher.

5. Laat de hongerige gasten maar komen

Wie zelf wel eens de catering voor een feest heeft geregeld weet: capaciteit is een aandachtspunt. Want je wilt natuurlijk niet dat je gasten uren moeten wachten op hun hapjes, of erger nog: met hongerige magen naar huis moeten. Een belangrijk voordeel van foodtrucks is dan ook het grote productievermogen: veel foodtrucks kunnen tussen de 100 en 200 klanten per uur bedienen!

6. Professioneel met passie

Wanneer iemand eten voor je bereidt wil je twee dingen: kwaliteit en creativiteit. Foodtruckhouders zijn van nature voedselliefhebbers met passie voor hun product. Maar dat niet alleen: het zijn ook professionals die weten hoe je voor een groep mensen goed, smakelijk en kwalitatief hoogstaand eten bereidt. Het resultaat? Heerlijke, perfect klaargemaakte en verrassende maaltijden & hapjes!

…ook een foodtruck boeken voor je event?

Wil jij voor jouw evenement ook een foodtruck boeken (je weet nu waarom…)? Neem dan direct een kijkje op foodtruckbestellen.be of foodtruckvinden.nl, snuffel door het grote & diverse aanbod aan trucks en vind de perfecte rollende keuken voor jouw feest. Bon Appétit!

voordelen foodtruckbestellen

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht