Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Foodtruck succesverhalen – Foodtruck Streetbites & Simply SmoothieS

Streetbites verzorgt catering voor elk feest op een zeer sympathieke manier. Bovendien is het een mooi verzorgde foodtrailer met lekkere gerechtjes naar keuze van de klant.

Vertel eens wat over Streetbites & Simply SmoothieS

Streetbites verzorgt catering voor elk feest op een zeer sympathieke manier. Bovendien is het een mooi verzorgde foodtrailer met lekkere gerechtjes naar keuze van de klant. Onze specialiteit is de Premium burgers met Patato Grass Cajun. Simply SmoothieS verzorgt dan weer heerlijke verse SmoothieS voor events waar gezondheid van groot belang is, wij presenteren verse sapjes in al de kleuren van vers fruit.

Welke opdracht is je het meest bijgebleven als echt succesverhaal?`

Het jaar Diner in The Sky aan het Atomium in Brussel, voor The Fungroup uit Zonhoven, 10 Dagen lang! In totaal hebben wij ongeveer zo’n 180 personen voorzien van heerlijk eten in een periode van Mei tot en met Juni 2016.

Wat was er zo speciaal aan?

Het was een echte wereldpremière met 4 miljoen hits op YouTube.

Waar haal je inspiratie vandaan, heb je een mentor of iemand waar je naar op kijkt?

No Way, alles uit eigen inspiratie en veel goede Wil!

“Deze website geeft een professionele benadering van klanten en dat is een absolute must is in ons segment.”

– Alain Cosemans, Streetbites & Simply SmoothieS Foodtruck.

Je bent al enige tijd aangemeld op Foodtruckbestellen.be & behoord nu ook tot onze premium foodtrucks. Waartoe heeft dat tot nu toe al geleid?

Professionele benadering van klanten is onontbeerlijk, vandaar dat deze website een absolute must is in ons segment.

Wij krijgen veel de vraag: “kan iedereen zo’n foodtruck kan beginnen?”. Meestal antwoorden we dan met: “Dat kan zeker, maar het is veel meer dan enkel en alleen keukentje spelen”. Wat vind je daar van?

Oeps, ik denk dat onze branche al verzadigd is, enkel op professioneel vlak maak je nog kans op een mooie agenda. Je moet dus creatief en innoverend blijven. Bovendien is niet elk Foodtruck event “kassa kassa” …. Plus zijn er al van elke formule footrucks in overvloed!

Wat verwacht je van de steeds toenemende foodtrucks? Wij voelen dat dit nu nog (steeds) aan het pieken is.

Meer en meer hobby trucks die vaak tot de conclusie komen dat het toch allemaal niet zo rendabel is als ze zich voorstellen.

Zelfde vraag maar nu over de foodtruck festivals. Deze nemen meer en meer toe in België waar het in Nederland al gekender was.

Foodtruck festivals zijn eerder een goede reclame of promotie gelegenheid om verder een klantenbestand of agenda op te bouwen.
Nogmaals …. Niet alle Foodtruck festivals zijn winstgevend (te dure standplaatsen en percentages in winst) Grote festivals vragen tot op heden reeds meer dan 50% commissie!

Heb je nog een Foodtruck-gerelateerde droom?

Yep …. Een mooie Londen dubbeldekker zou welkom zijn

Voor de lezers: Waar kunnen ze je komende maanden komen uit testen?

Alle Foodtruck festivals van “Smaak“ zijn wij aanwezig alsook Festival in Mechelen. Verder stonden wij op Tomorrowland / Pukkelpop / Dystopia / Rock Herk / Higher Grounds …. Dus see you next Summer op een van deze kleppers!

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht