Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

7 street food gerechten die je hongerig maken!

Foodtruckbestellen.be

Dat we met foodtruckbestellen.be graag op zoek gaan naar lekker eten is geen geheim. Deze keer hebben we ons gericht op streetfood. De term doet meestal denken aan snel, ongezond en zonder veel oog op detail. Dit is echter minder waar! Ontdek in deze post 7 street food gerechten die je hongerig maken!

1. Wafels, wafels en wafels!

All the world is a wafel and all of us are merely dinges –¬†Wafles & dinges

Met de tal van mogelijkheden zijn wafels misschien wel de ideale street food. Ontdek Wafles & dinges. De food truck en mobiele catering die zich volledig gestort heeft in de wafel business ūüėČ

Zoute wafels met zalm? Waarom niet. De zoete en zoute combinatie zorgt voor de perfecte snack.

2. The Cinnamon Snail

Ontdek de streetfood van Cinnamon snail. Waar de combinatie van zoet & zout niet weg te denken zijn.

3. Ta√Įm Falafel & Smoothie

Wat Ta√Įm Falafel & smoothie truck vooral onderscheid is de overheerlijke smoothiebar dat deel is van de food truck. Ze gaan te werk met tal van geweldige producten en gezond fruit¬†zoals: Limoen, aardbei, rode vruchten en Thaise basilicum.

4. Melt Bakery

5. Uncle Gussy’s

Wrap it up baby! Dat is waar uncle gussy’s voor staat. De street food expert met zijn wraps die de smaakpapillen¬†op hol doen slaan! Niet te geloven? Bekijk de prachtige foto’s van enkele wraps:

6.Korilla BBQ

in hun eigen woorden: Korilla BBQ wil het beste van Koreanse kookkunst in een geliefd formaat brengen. Bovendien laten ze je zelf je eigen burrito samen stellen met tal van lekkere ingredienten. Krijg je al honger?

7. Van Leeuwen Ice Cream

Niet alle ijsjes zijn hetzelfde! Van leeuwen ijs combineert ijsjes met smaken van thee. Zoals ginger ijs en Earl grey.

Honger gekregen? Ontdek dan onze street food food trucks op foodtruckbestellen.be

Delen:

Meer posts

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Foodtruck in de kijker: Frietmobiel d’Aa

In de bruisende wereld van mobiele gastronomie neemt Frietmobiel d’Aa een unieke plaats in. Als een gevierde ambassadeur van de Belgische frituurcultuur, brengen ze niet alleen een stukje nationale trots naar je toe, maar ook een rijke traditie van vakmanschap en culinaire passie.

Stuur ons een bericht