Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

7 street food gerechten die je hongerig maken!

Foodtruckbestellen.be

Dat we met foodtruckbestellen.be graag op zoek gaan naar lekker eten is geen geheim. Deze keer hebben we ons gericht op streetfood. De term doet meestal denken aan snel, ongezond en zonder veel oog op detail. Dit is echter minder waar! Ontdek in deze post 7 street food gerechten die je hongerig maken!

1. Wafels, wafels en wafels!

All the world is a wafel and all of us are merely dinges – Wafles & dinges

Met de tal van mogelijkheden zijn wafels misschien wel de ideale street food. Ontdek Wafles & dinges. De food truck en mobiele catering die zich volledig gestort heeft in de wafel business 😉

Zoute wafels met zalm? Waarom niet. De zoete en zoute combinatie zorgt voor de perfecte snack.

2. The Cinnamon Snail

Ontdek de streetfood van Cinnamon snail. Waar de combinatie van zoet & zout niet weg te denken zijn.

3. Taïm Falafel & Smoothie

Wat Taïm Falafel & smoothie truck vooral onderscheid is de overheerlijke smoothiebar dat deel is van de food truck. Ze gaan te werk met tal van geweldige producten en gezond fruit zoals: Limoen, aardbei, rode vruchten en Thaise basilicum.

4. Melt Bakery

5. Uncle Gussy’s

Wrap it up baby! Dat is waar uncle gussy’s voor staat. De street food expert met zijn wraps die de smaakpapillen op hol doen slaan! Niet te geloven? Bekijk de prachtige foto’s van enkele wraps:

6.Korilla BBQ

in hun eigen woorden: Korilla BBQ wil het beste van Koreanse kookkunst in een geliefd formaat brengen. Bovendien laten ze je zelf je eigen burrito samen stellen met tal van lekkere ingredienten. Krijg je al honger?

7. Van Leeuwen Ice Cream

Niet alle ijsjes zijn hetzelfde! Van leeuwen ijs combineert ijsjes met smaken van thee. Zoals ginger ijs en Earl grey.

Honger gekregen? Ontdek dan onze street food food trucks op foodtruckbestellen.be

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht